Η Τουρκία απειλεί Ελλάδα και Ευρώπη με 3.000.000 μετανάστες και παγίωση των ακροδεξιών!

 
Η Τουρκία απειλεί Ελλάδα και Ευρώπη με 3.000.000 μετανάστες και παγίωση των ακροδεξιών!

Ενημερώθηκε: 23/04/17 - 09:03

Μετά το αμφιλεγόμενο δημοψήφισμα στην Τουρκία και την εξίσου αμφιλεγόμενη νίκη Ερνογάν, η ΕΕ βρίσκεται αντιμέτωπη με ένα νέο είδος πολέμου, με το οποίο εκβιάζει και απειλεί ευθέως το ισλαμικό "χαλιφάτο" της Τουρκίας...

«Ετοιμάσαμε το έγγραφο με τις προτάσεις μας (προς την ΕΕ). Θα το παραδώσουμε τον Μάιο», είπε ο υπουγός Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της Τουρκίας, Ομέρ Τσελίκ, σε εκπομπή του ιδιωτικού τηλεοπτικού καναλιού CNN Türk.

«Σε περίπτωση που δεν γίνουν αποδεκτές οι προτάσεις μας δεν θα φέρουμε σε πέρας τις υποχρεώσεις μας στο Αιγαίο», υπογράμμισε ο Τσελίκ.

Ο Τούρκος υπουργός προειδοποίησε την Ε.Ε. για την απελευθέρωση της βίζας και επανέλαβε για μια ακόμη φορά ότι δεν τηρούνται οι υποσχέσεις που δόθηκαν στην χώρα του.

Ο Ομέρ Τσελίκ είπε ότι η Τουρκία έχει κάνει όλα όσα τις αναλογούν στο θέμα της βίζας και πως στην περίπτωση που γίνει αποδεκτή η πρόταση που θα υποβληθεί το Μάιο, η διαδικασία θα αρχίσει να ολοκληρώνεται κανονικά.

Ο Τούρκος υπουργός πρόσθεσε πως, αν στην πρόταση που ετοίμασε η Τουρκία δεν υπάρξει θετική απάντηση από την Ευρώπη, τότε η Τουρκία δεν θα συνεργαστεί στο θέμα των προσφύγων στο Αιγαίο. Ο Τούρκος Υπουργός είπε ότι η Τουρκία φιλοξενεί τρία εκατομμύρια πρόσφυγες.

«Η Τουρκία είναι μια χώρα που έσωσε την Ευρώπη. Αν εμείς δεν κάναμε αυτή τη συμφωνία για τους πρόσφυγες και αν πήγαιναν τόσοι πρόσφυγες στην Ευρώπη, αυτοί οι ακροδεξιοί, ρατσιστές που εκμεταλλεύονται το πρσφυγικό, θα είχαν ανέβει τόσο πολύ, που οι κεντροδεξιοί πολιτικοί στην Ευρώποι δεν θα μπορούσαν να το διαχειριστούν και θα άλλαζε ο πολιτικός χάρτης της Ευρώπης!».

Για τη στάση των πολιτικών στην Ευρώπη εναντίον των Τούρκων στην Ευρώπη που ψήφισαν 'ναι' και τις δηλώσεις τους 'όπως επιστρέψουν αυτοί οι Τούρκοι στη χώρα τους και να ακυρωθεί η διπλή υπηκοότητα', ο Τούρκος υπουργός είπε ότι είναι εναντίον του να εκδιωχθούν άνθρωποι από τα εδάφη τους λόγω των πολιτικών τους επιλογών.

Ο Τσελίκ αναφέρθηκε επίσης και στην προκαταρκτική έκθεση του Οργανισμού για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη για το δημοψήφισμα που διεξήχθη στην Τουρκία την περασμένη Κυριακή (16 Απριλίου).

«Ο ΟΑΣΕ ή οποιοσδήποτε άλλος διεθνής οργανισμός δεν έχει την αρμοδιότητα να θεωρεί άκυρο ή να αμφισβητεί το αποτέλεσμα ενός οποιουδήποτε δημοψηφίσματος», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Σχετικά Θέματα:

Άνοδος στα ποσοστά της Λεπέν μετά την ένοπλη επίθεση στο Παρίσι

Τουρκία-Δημοψήφισμα: Στην αντεπίθεση ο Ερντογάν - Η σιωπή της Μέρκελ δείχνει ενοχή

Τουρκία-Δημοψήφισμα: Τι δείχνει η πρώτη δημοσκόπηση μετά την κάλπη

Τουρκία: Το Ανώτατο Εκλογικό Συμβούλιο απέρριψε τις προσφυγές για ακύρωση του δημοψηφίσματος

“Ναζιστές” όσοι επικρίνουν τον Ερντογάν-Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο της νοθείας στις κάλπες (ΒΙΝΤΕΟ)

Τουρκία-Κεμαλικοί: Θα εξαντλήσουμε όλα τα νομικά μέσα για να πετύχουμε την ακύρωση του δημοψηφίσματος