«Φιογκάκια» με σολομό, κάπαρη και ελιές

 
«Φιογκάκια» με σολομό, κάπαρη και ελιές

Ενημερώθηκε: 18/04/23 - 12:42

Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος στη σημερινή εκπομπή της Φαίης Σκορδά ετοίμασε «Φιογκάκια» με σολομό, κάπαρη και ελιές.

Δείτε τόσο τα υλικά που θα χρειαστείτε, όσο και την εκτέλεση της συταγής.

Υλικά: 500 γρ. ζυμαρικά φιογκάκια 300 γρ. φιλέτο σολομού 1 λευκό κρεμμύδι 2 σκελίδες σκόρδο 4 ντομάτες τριμμένες 3 κ.σ κάπαρη 3 κ.σ ελιές 2 φρέσκα κρεμμύδια 80 γρ. λιαστή ντομάτα 50 γρ. άνηθο 50 γρ. βασιλικό 50 γρ. μάραθο 50 ml λευκό κρασί 1 λεμόνι (το χυμό) 1 κ.σ μπούκοβο αλάτι πιπέρι

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ