Nηστίσιμο τσουρέκι

 
Nηστίσιμο τσουρέκι

Ενημερώθηκε: 13/04/23 - 14:29

Ο Δημήτρης Μακρυνιώτης μάς φτιάχνει νηστίσιμο τσουρέκι.

Υλικά για το προζύμι:

100 ml νερό (30 έως 40 βαθμούς)

9 γρ. μαγιά

15 γρ. αλεύρι για τσουρέκι

5 γρ. ζάχαρη

550 γρ. αλεύρι για τσουρέκι

100-130 γρ. ζάχαρη

150 ml φυσικό χυμό πορτοκάλι

100 ml σπορέλαιο

1 βανίλια

1/2 κ.γ μαχλέπι

1/4 κ.γ κακουλέ

1/4 κ.γ μαστίχα

1 κ.γ μέλι

50 ml νερό

αμύγδαλο φιλέ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ