Σιμιγδαλένιος χαλβάς με ξηρούς καρπούς κι επικάλυψη σοκολάτας

 
Σιμιγδαλένιος χαλβάς με ξηρούς καρπούς κι επικάλυψη σοκολάτας

Ενημερώθηκε: 18/03/22 - 13:56

Η Κατερίνα Λένη μάς ετοιμάζει σιμιγδαλένιος χαλβάς με ξηρούς καρπούς κι επικάλυψη σοκολάτας.

Για τη συνταγή θα χρειαστούμε: 150 ml. ηλιέλαιο ή σπορέλαιο 300 γρ. χοντρό σιμιγδάλι 3οο γρ. ζάχαρη 1 πρέζα αλάτι 600 ml. νερό 1 σπόρος τόνκα σε σκόνη ή 3 βανίλιες σε σκόνη 70 γρ. αμύγδαλα καβουρδισμένα 70 γρ. κουκουνάρι καβουρδισμένο 70 γρ. κράμπερι 70 γρ. σταφίδες

Για την επικάλυψη: 400 γρ. κουβερτούρα υγείας 100 γρ. βούτυρο καρύδας Λίγους ξηρούς καρπούς για το πασπάλισμα