Οι προβλέψεις των ζωδίων - Δευτέρα 04/07/2016

 
Οι προβλέψεις των ζωδίων - Δευτέρα 04/07/2016

Ενημερώθηκε: 04/07/16 - 00:09

ΚΡΙΟΣ
Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου, θα σας φέρει νέα δεδομένα μέσα στην οικογένεια. Πολύ πιθανόν να δημιουργηθούν καινούριες συνθήκες για να ξεκινήσετε μία νέα επαγγελματική ιδέα που θα έχει επιτυχία σε μικρό χρονικό διάστημα. Κάποια άφιξη δικού σας ανθρώπου θα σας φέρει χαρά.

ΤΑΥΡΟΣ
Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο, θα σας κάνει πολύ κοινωνικούς και επικοινωνιακούς. Μην αμελήσετε τις γραφειοκρατικές εκκρεμότητες που πρέπει να γίνουν άμεσα. Πολύ πιθανόν σήμερα να προγραμματίσετε ένα ταξίδι. Ένα μήνυμα θα σας αλλάξει την διάθεση και θα βρείτε κάποιο νόημα σε μία προσωπική σας υπόθεση.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η Νέα Σελήνη στον τομέα των οικονομικών σας, θα σας δώσει νέες πηγές εισοδημάτων με πολύ ευνοϊκές συνθήκες. Φροντίστε να είστε συνεπείς με τα ραντεβού σας, γιατί η μέρα θα είναι γεμάτη με υποχρεώσεις και πολύ επικοινωνία. Συναισθηματική ολοκλήρωση σε κάτι που σας έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η Νέα Σελήνη σήμερα στο ζώδιο σας, θα σας προσφαίρει πολλές ευκαιρίες σε προσωπικό επίπεδο. Μία πολύ όμορφη ανατροπή σε κάποια υπόθεση σας θα σας δώσει συναισθηματική ικανοποίηση. Οι νέες γνωριμίες σήμερα θα είναι πολύ θετικές από κάθε άποψη.

ΛΕΩΝ
Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο, θα σας κάνει αρκετά εσωστρεφείς και πολύ πιθανόν να σας πιέσουν κάποιες επαγγελματικές υποθέσεις. Αν βρίσκεστε σε μία περίοδο που πρέπει να δείξετε προσοχή στην υγεία σας, αποφασίστε το τώρα που οι συνθήκες είναι πολύ πιο θετικές. Κάποιες καταστάσεις είναι ανατρεπτικές για την εξέλιξη σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο, θα είναι μία υπέροχη και αναζωογονητική παρένθεση για την κοινωνική σας ζωή. Οι φίλοι σας στηρίζουν αρκετά και βρίσκεστε κοντά σε ανθρώπους που σας βοηθούν ουσιαστικά σε ότι αποφασίσετε στα επαγγελματικά σας. Μην φοβηθείτε τα νέα δεδομένα, γιατί θα υπάρξει από το σύμπαν μεγάλη εύνοια.

ΖΥΓΟΣ
Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο θα σας προωθήσει τα επαγγελματικά σας θέματα και θα σας κάνει να ανεβείτε στο κοινωνικό σας στάτους. Θα υπάρξει μεγάλη βοήθεια από άτομο κλειδί που θα πιστέψει στα όνειρά σας και τις επαγγελματικές σας ανησυχίες. Στα προσωπικά σας θα υπάρξουν κάποιες αλλαγές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο, θα αναδείξει πολλά από τα ταλέντα σας και ιδίως ότι αφορά την επικοινωνία και την αλλαγή τόπου θα σας ολοκληρώσει αυτή την περίοδο. Νομικές υποθέσεις πολύ πιθανόν να βρουν κάποιες έστω και προσωρινές λύσεις που θα σας ευνοούν σε κάθε περίπτωση.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο δεν έχει παρά να σας δώσει οικονομικές απολαβές, που κάποιες από αυτές ούτε καν περιμένατε. Φροντίστε την προσωπική σας ζωή που βρίσκεται σε μία περίοδο αναστάτωσης και πολύ πιθανόν να μην καταλάβετε συμαντικές αλλαγές και μηνύματα από τον σύντροφο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η Προσωπική σας ζωή είναι ο τομέας που θα σας απασχολήσει έντονα σήμερα. Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο, θα σας δείξει πολύ πιθανόν αυτά που για μεγάλο χρονικό διάστημα αγνοούσατε για τον σύντροφό σας. Φροντίστε την ηρεμία σας και αναιρέστε από κοντά σας ανθρώπους που σας δημιουργούν έντονα προβλήματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Σήμερα είναι μία πολύ σημαντική μέρα σε ότι αφορά την εργασία σας. Κάποιες αλλαγές πολύ πιθανόν να συμβούν και να σας κάνουν να ανατρέξετε σε βοήθεια ανθρώπων που μπορούν να σας βοηθήσουν ουσιαστικά και χωρίς να έχουν προσωπικό όφελος. Φροντίστε την υγεία σας και τον ύπνο σας που δεν είναι επαρκείς.

ΙΧΘΎΕΣ
Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο, θα σας δώσει όμορφες συναισθηματικές στιγμές που θα ανακάμψουν την καθημερινότητα σας. Πολλά πράγματα σας είχαν πιέσει αρκετά το τελευταίο διάστημα και τώρα θα μπορέσετε να πάρετε μία ανάσα ανάκαμψης σε κάθε σας βήμα. Αν είστε σε περίοδο διακοπών πολύ πιθανόν να γνωρίσετε ένα πολύ συμαντικό πρόσωπο για σας.