Οι προβλέψεις των ζωδίων για το Σάββατο 24/12/2016

 
Οι προβλέψεις των ζωδίων για το Σάββατο 24/12/2016

Ενημερώθηκε: 24/12/16 - 08:28

ΚΡΙΟΣ

Θα έχετε σίγουρα μία εορταστική διάθεση και ίσως να θελήσετε να κάνετε κάτι διαφορετικό την μέρα των Χριστουγέννων. Οι άνθρωποι που θα βρεθούν κοντά σας, θα σας δώσουν πολύ αγάπη και πολύ πιθανόν να σας κακομάθουν με το πολύ ενδιαφέρον τους. Βέβαια μία σκιά από το παρελθόν θα σας κάνει να μελαγχολήσετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι σχέσεις σας θα σας προβληματίσουν πολύ έντονα. Θα κάνετε πράγματα που θα έχουν πολύ μεγάλη βαρύτητα σε διάρκεια και αφορούν την συναισθηματική σας σχέση. Οι παντρεμένοι θα έχουν μία ανασφάλεια σε γεγονότα που θα συμβούν και ίσως να θελήσετε να ξεκαθαρίσετε το τοπίο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι μέρες αυτές θα σας δείξουν πόσο σημαντικά μπορεί να είναι κάποια πράγματα στην ζωή σας. Έχετε περάσει από πολλές αλλαγές σε προσωπικό επίπεδο και τώρα θέλετε να δώσετε μία ευκαιρία στον εαυτό σας να κτίσετε κάποιο σταθερό [όνειρο], μία διαφορετική σχέση. Καλές μέρες για ξεκούραση και ηρεμία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η ερωτική ατμόσφαιρα θα σας περιβάλει τώρα στις γιορτές και θα έχετε την αίσθηση του κορεσμού και της ολοκλήρωσης. Θα πρέπει όμως να είστε πιο προσγειωμένοι σε προσωπικά θέματα και να μην ονειροβατείτε. Όλα θα κάνουν τον κύκλο τους, και πολύ πιθανόν με τις πρώτες μέρες του νέου έτους, θα έχετε να δείτε όλη την αλήθεια.

ΛΕΩΝ

Τις μέρες αυτές θα ασχοληθείτε πολύ σοβαρά με οικογενειακά θέματα. Στο πνεύμα των Χριστουγέννων θα υπάρχει η ατμόσφαιρα γύρο σας. Πολύ πιθανόν να κάνετε κάποια μικρή μετακίνηση που θα σας κάνει να ανανεωθείτε. Οι επόμενες μέρες είναι πολύ σημαντικές για αποφάσεις που αφορούν την εργασία σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οπωσδήποτε θα θελήσετε να ταξιδέψετε να επικοινωνήσετε και να μιλήσετε με άτομα που αγαπάτε και εκτιμάτε. Οι συνθήκες που θα επικρατούν σε προσωπικό επίπεδο, θα είναι λίγο περίεργες, έως και ανατρεπτικές. Αλλά θα πρέπει να συμβούν αυτά τα γεγονότα για να προχωρήσετε με υγιείς σκέψεις.

ΖΥΓΌΣ

Οικονομικά σκαμπανεβάσματα θα υπάρχουν κατά την διάρκεια των εορταστικών ημερών. Αν θελήσετε να έρθετε πιο κοντά με κάποιο άτομο, αυτό θα γίνει πολύ εύκολα, αρκεί να υπάρχουν αληθινά κίνητρα που θα σας φέρνουν πιο κοντά. Θα κάνετε κάποια αγορά όπου θα πρέπει να προσέξετε αρκετά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα υπάρξουν καταστάσεις που θα σας δείξουν τα σωστά ή τα λάθος θέματα που έχετε πράξει κατά την διάρκεια περίπου του τελευταίου μήνα. Θα έχετε πολλά να σκεφτείτε και πολλά επίσης να πράξετε αυτό το εορταστικό Σαββατοκύριακο. Μην φοβηθείτε να ζητήσετε συγγνώμη, αν αυτό πρέπει να γίνει.

ΤΟΞΌΤΗΣ

Πρέπει να είστε ήρεμοι με ότι συμβεί κατά την διάρκεια των Χριστουγέννων. Έχετε μία λάθος σκέψη σε πολύ βασικά θέματα και αυτό θα είναι η αιτία να ψυχραθείτε με άτομα που βρίσκονται πολύ κοντά σας. Αν πρέπει να περάσετε αυτό το διήμερο με ησυχία, καλό είναι να γίνει, και θα σας βγει σίγουρα σε καλό.

ΑΙΓΌΚΕΡΩΣ

Οι μέρες αυτές θα σας δώσουν πολύ χαρά, λόγο κάποιων γεγονότων που μπορεί να χαρακτηριστούν και τυχαία. Βοηθείστε μία δύσκολη κατάσταση που προέρχεται μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον. Αυτό θα γίνει η αιτία να ανέβετε στα μάτια και την συνείδηση κάποιων ατόμων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Δεν θα θελήσετε να μείνετε ούτε ένα λεπτό μόνοι σας. Οι συντροφιές και οι άνθρωποι που θα είναι κοντά σας, θα σας γεμίζουν και το δευτερόλεπτο του χρόνου σας. Θα θελήσετε να ταξιδέψετε, να στείλετε τις ευχές σας, να μιλήσετε για θέματα που σας απασχολούν, αλλά και να συναντήσετε άτομα που έχετε χάσει εδώ και πολύ καιρό.

ΙΧΘΥΕΣ

Γεμάτες από κίνηση και επικοινωνία οι μέρες των Χριστουγέννων. Πολύ πιθανών να βρεθείτε κοντά σε ένα άτομο που σας χώρισαν άδικα συμβάντα χωρίς την θέληση σας. Οι στιγμές που θα ζήσετε με ένα πολύ αγαπημένο σας πρόσωπο θα μείνουν χαραγμένες στο μυαλό σας, το επόμενο διάστημα.