Οι προβλέψεις των ζωδίων για την Πέμπτη 22/12/2016

 
Οι προβλέψεις των ζωδίων από την αστρολόγο μας Αλεξάνδρα Καρτά για την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου

Ενημερώθηκε: 22/12/16 - 00:04

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα θα είναι καλό να αποφύγετε εντάσεις με τους άλλους. Θα έχετε βέβαια τη δυνατότητα να μιλήσετε για αυτά που σας απασχολούν και να ακούσετε συμβουλές από ανθρώπους που σας αγαπάνε. Εσείς που βαδίζετε σε μοναχικά μονοπάτια, θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε αρκετούς και ενδιαφέροντες ανθρώπους, αν δεχτείτε βέβαια την πρόσκληση που σας έχουν κάνει. Σήμερα θα είναι καλό να αποφύγετε εντάσεις με τους άλλους. Θα έχετε βέβαια τη δυνατότητα να μιλήσετε για αυτά που σας απασχολούν και να ακούσετε συμβουλές από ανθρώπους που σας αγαπάνε. Εσείς που βαδίζετε σε μοναχικά μονοπάτια, θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε αρκετούς και ενδιαφέροντες ανθρώπους, αν δεχτείτε βέβαια την πρόσκληση που σας έχουν κάνει.

ΤΑΥΡΟΣ

Στα αισθηματικά σας υπάρχουν ακόμη θέματα άλυτα που δεν σας αφήνουν να ηρεμίσετε. Αν πρέπει να πάρετε αποφάσεις, καλό είναι να μην αποφασίσετε αυτή την περίοδο. Επαγγελματικά θα υπάρχει άνοδος και οικονομική ανάκαμψη που θα σας δώσει αυτοπεποίθηση μέχρι το τέλος του μήνα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αυτή η μέρα θα είναι κάπως δύσκολη για εσάς, καθώς θα έρθετε αντιμέτωποι με κάποιες οικογενειακές συγκρούσεις, κυρίως για οικονομικούς λόγους. Μην προσπαθήσετε να καλύψετε τα λάθη σας με ψέματα, γιατί θα αποκαλυφθούν και θα νιώσετε άσχημα. Καλύτερα είναι να πείτε την αλήθεια και να πληρώσετε το τίμημα των πράξεών σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα πρέπει να ασχοληθείτε με την προσωπική σας ζωή. Τα γεγονότα που έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα είναι αρκετά πολύπλοκα για να τα αφήσετε στην τύχη τους. Πρέπει να δείτε και την δική σας συμμετοχή σε ότι συμβαίνει, γιατί μόνο έτσι θα βρεθούν οι πιο σωστές λύσεις.

ΛΕΩΝ

Από σήμερα θα δείτε μία στροφή στην συναισθηματική σας ζωή. Πολύ πιθανόν να ξεκινήσετε μια σχέση που θα υπόσχεται τα καλύτερα. Βέβαια αυτό που θα πρέπει να προσέξετε σε ότι φαινομενικά υπόσχεται ηρεμία, είναι ότι κάποιοι [κρυφοί] εχθροί σας, έχουν βαλθεί να σας δυσκολεύουν την ζωή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα αισθηματικά σας συνεχίζουν τη θετική τους πορεία, αλλά θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί στις αποφάσεις σας, σε ότι αφορά τον σύντροφό σας ή μία νέα γνωριμία. Μπορείτε να χαρείτε την συντροφιά ενός πολύ ενδιαφέροντος ατόμου, και να απολαύσετε κάποιο φλερτ που θα προκύψει χωρίς να πιέσετε τις καταστάσεις. Το πλανητικό σκηνικό θα σας χαρίσει μία ακατανίκητη λάμψη, που μπορεί να γοητεύσει τους πάντες.

ΖΥΓΟΣ

Με πολύ ευνοϊκές συνθήκες ξεκινά η μέρα σας. Η Αφροδίτη από τον Υδροχόο, θα σας δώσει πολύ ενέργεια σε προσωπικό επίπεδο. Κάποια αλλαγή θα υπάρξει και στις αποφάσεις που θα πάρετε το επόμενο διάστημα και αφορούν μία προσωπική σας επιλογή. Επαγγελματικά υπάρχει μία στασιμότητα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οικογενειακά θέματα γαληνεύουν και νοιώθετε ότι οι καταστάσεις δεν είναι αρκετά αρνητικές όπως είχατε φανταστεί. Τώρα θα περιμένετε να βάλετε και μία σειρά και σε επαγγελματικά θέματα που είναι αλήθεια σας έχουν κουράσει σε πολύ έντονο βαθμό. Η μέρα αυτή σας ανανεώνει ψυχικά και σωματικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα αποφασίσετε για ένα ταξίδι που αφορά την προσωπική σας ζωή. Πολύ πιθανόν να έχετε κατά νου κάποια άλλη εξέλιξη από αυτή που θα συμβεί. Η περίοδος αυτή είναι πάρα πολύ σημαντική όσον αφορά τις σχέσεις σας με τους άλλους, και η εναλλαγές στην διάθεση σας συνεχόμενες.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ

Οικονομική ανάκαμψη θα υπάρξει το επόμενο διάστημα. Η Αφροδίτη στον τομέα των οικονομικών σας πόρων, σας κάνει περισσότερο συγκεκριμένους σε αυτά που θέλετε και αυτά που περιμένετε από τους άλλους. Η προσωπική σας ζωή θα έχει μία άνοδο που ίσως και να μην την περιμένατε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είναι μία πολύ θετική μέρα, όπου σας παραπέμπει στο να δείτε την ζωή σας με αισιόδοξα χρώματα. Πολύ πιθανόν
να ξεκινήσετε μία συναισθηματική σχέση που η διάρκειά της να μην είναι μεγάλη. Αν όμως είστε ήδη σε σχέση, τότε θα απολαύσετε μία πολύ όμορφη περίοδο με τον σύντροφό σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Η εργασία σας θα σας απορροφήσει υπερβολικά και σήμερα. Βέβαια αυτό που θα θέλατε περισσότερο από όλα, θα ήταν μία ήρεμη προσωπική ζωή που μάλλον αδύνατον να συμβεί τώρα. Βρείτε τον χρόνο να περάσετε όμορφα το βράδυ σας με όμορφη παρέα.