Οι προβλέψεις των ζωδίων – Μ. Παρασκευή 29/04/2016

 
Οι προβλέψεις των ζωδίων – Μ. Παρασκευή 29/04/2016

Ενημερώθηκε: 29/04/16 - 08:27

Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις από την αστρολόγο μας, Αλεξάνδρα Καρτά, (Μ. Παρασκευή 29/04/2016)

ΚΡΙΟΣ

Η διάθεση σας σήμερα θα είναι μεταβαλλόμενη και περισσότερο θα ασχοληθείτε με θέματα που είχατε ξεκινήσει από χθες. Φροντίστε να είστε σαφείς με αυτά που λέτε στους άλλους, ώστε να μην δημιουργηθούν παρεξηγήσεις και εντάσεις. Από το απόγευμα κάποια θέματα θα λειτουργήσουν με μεγαλύτερη τάξη και ασφάλεια.

ΤΑΥΡΟΣ

Βρίσκεστε σε μία περίοδο αναπροσαρμογής σε όλους τους τομείς, αλλά κυρίως σε εκείνον που έχει να κάνει με την προσωπική σας ζωή. Ανανεωθείτε ψυχικά και σωματικά και βρείτε διεξόδους που θα σας φτιάχνουν την διάθεση. Συναντήσεις το βράδυ με αγαπημένα σας πρόσωπα θα σας κάνουν να νοιώσετε υπέροχα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μία ευνοϊκή μέρα όσον αφορά την προσωπική σας ζωή. Η Σελήνη στο ζώδιο του Υδροχόου από το απόγευμα, θα σας φέρει τύχη στις επιλογές σας και σε ότι αφορά την απόφαση σας για μια ουσιαστική συναισθηματική σας δέσμευση. Κάποιο φιλικό σας πρόσωπο θα σας βοηθήσει, ώστε να μπορέσετε να προχωρήσετε κάποια επαγγελματικά σας σχέδια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα θα αναπολήσετε κάποιες όμορφες μέρες που δεν είναι εύκολο τώρα να ξανασυμβούν για κάποιους λόγους. Ίσως μία μικρή αδιαθεσία σας καθηλώσει λίγες ώρες από το πρόγραμμα της μέρας σας Αφήστε λοιπόν αυτή την μέρα για πιο ελαφρές ασχολίες χωρίς πολλές απαιτήσεις και συναντήστε ανθρώπους που θα σας τονώσουν την ψυχολογία.

ΛΕΩΝ

Οι προσωπικές σχέσεις σήμερα θα βρίσκονται στα ενδιαφέροντα της ημέρας. Χωρίς να συμβεί κάτι το ιδιαίτερα σημαντικό, θα σκέφτεστε πολύ πιθανόν την εξέλιξη κάποιων θεμάτων που αφορούν τον –την σύντροφό σας. Πολύ πιθανόν ένα οικογενειακό γεγονός να σας δώσει χαρά και να μπορέσετε με αυτό τον τρόπο να ολοκληρώσετε κάτι που για καιρό είχατε στο μυαλό σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η επικοινωνία σας και σήμερα θα έχει κάποια μικρά προβλήματα. Αν πρόκειται να προγραμματίσετε κάποιο ταξίδι, να κάνετε ένα καλό οικονομικό προϋπολογισμό για να μην βρεθείτε προ εκπλήξεων. Βέβαια θα υπάρξουν και κάποια επαγγελματικά θέματα που θα σας δώσουν μεγάλη ικανοποίηση. Η προσωπική σας ζωή θα σας δώσει μια ευχάριστη έκπληξη.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα θα ασχοληθείτε με την προσωπική σας ζωή. Θέματα που θα προκύψουν θα σας βάλλουν σε μία συναισθηματική ολοκλήρωση, που πολύ πιθανόν περιμένατε από καιρό. Φροντίστε να είστε κοντά σε αγαπημένα σας πρόσωπα και να χαρείτε την συντροφιά φίλων. Τα επαγγελματικά βρίσκονται σε μια αναμονή κάποιων ανατρεπτικών γεγονότων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ενώ υπάρχουν όλες οι προδιαγραφές στο να περάσετε όμορφα με τους δικούς σας αγαπημένους ανθρώπους, κάτι θα επισκιάζει την κατάσταση αυτή και θα σας κάνει να αμφιβάλετε για όλους και όλα. Κάποιο θέμα που έχει να κάνει με το φιλικό σας περιβάλλον θα είναι ανατρεπτικό στην επαγγελματική σας πορεία. Το βράδυ θα έχετε να ασχοληθείτε με ένα οικογενειακό θέμα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα θα ασχοληθείτε έντονα με οικονομικά θέματα. Πολύ πιθανόν να πρέπει να τακτοποιήσετε κάποια οικογενειακά ζητήματα μέχρι το βράδυ. Σε προσωπικό επίπεδο μπορεί να συμβούν πολλά ευχάριστα γεγονότα, όπου θα ανατρέψουν την κατά τα άλλα περίεργη και δυσκολονόητη για σας περίοδο που διανύετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Προσωπικά θέματα θα σας απασχολήσουν πολύ έντονα και το οικογενειακό περιβάλλον σήμερα δεν θα είναι τόσο συγκαταβατικό στις αποφάσεις σας. Η μέρα θα έχει κάποιες εντάσεις που θα σας κουράσουν αρκετά.
Μην παρασυρθείτε από την υπερβολική τάση που σας διακρίνει να τα έχετε όλα στην εντέλεια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Δυνατή μέρα από κάθε άποψη. Στο χέρι σας είναι να φτιάξετε ή να χαλάσετε κάποια θέματα ζωτικής σημασίας. Προσέξτε τον τρόπο που θα διαχειριστείτε κάθε ευνοϊκή κατάσταση. Μην παραμελείτε την οικογένεια ή τον σύντροφο, προς χάριν της δικής σας μόνο επαγγελματικής καταξίωσης.

ΙΧΘΥΕΣ

Η μέρα αυτή θα σας χαρίσει ικανοποίηση από κάτι που το είχατε εδώ και πολύ καιρό διαγράψει από το μυαλό σας. Πολύ πιθανόν να βγείτε από ένα προσωπικό αδιέξοδο. Βέβαια θα πρέπει να περιφρουρήσετε όσο καλύτερα γίνεται το επαγγελματικό σας κύρος, αλλά και την ψυχολογική σας κατάσταση που είναι πολύ ευαίσθητη.