Οι προβλέψεις των ζωδίων - Παρασκευή 20/5/2016

 
Οι προβλέψεις των ζωδίων - Παρασκευή 20/5/2016

Ενημερώθηκε: 20/05/16 - 01:50

ΚΡΙΟΣ

Σημαντική μέρα για να προγραμματίσετε τα επόμενα επαγγελματικά σας βήματα και να βρεθείτε πολύ πιθανόν σε αναζήτηση νέας εργασίας πολύ σύντομα. Ένα ταξίδι, ή κάποιο σημαντικό σχέδιο που αφορά σπουδές, θα σας φέρει ικανοποίηση. Κάποια οικονομικά θέματα θα σας απασχολήσουν πολύ, λόγο ότι κάποιοι θα σας δημιουργήσουν εντάσεις σε αυτόν τον τομέα.

ΤΑΥΡΟΣ
Θα έχετε μεγάλη αυτοπεποίθηση σήμερα και πολύ πιθανόν να μην μπορέσετε να χαλιναγωγήσετε τον παρορμητισμό σας. Η προσωπική σας ζωή βρίσκεται σε μία ηρεμία, μετά από κάποιες αναταράξεις και αμφιβολίες των τελευταίων ημερών. Κάνετε από σήμερα το πρόγραμμα των επόμενων ημερών που θα αποδειχθούν αρκετά συμαντικές.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Παίρνετε επιβεβαίωση και σίγουρα μπορούμε να έρθετε πιο κοντά με ανθρώπους που επιθυμείτε. Αυτό που μπορείτε σίγουρα να κάνετε είναι να κάτσετε μαζί και να συζητήσετε χωρίς εντάσεις αυτό που σας απασχολεί. Το συναίσθημα είναι αυτό που θα σας κάνει να ξεπεράσετε όλα τα προβλήματα και να σας φέρει πιο κοντά με τον άνθρωπο σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ερωτικά, η ανάγκη σας να νιώσετε ότι ανήκετε κάπου αρχίζει και βρίσκει διέξοδο. Παίρνετε επιβεβαίωση και σίγουρα μπορείτε να έρθετε πιο κοντά με τον άνθρωπο σας. Αυτό που μπορείτε σίγουρα να κάνουμε είναι να βρεθείτε μαζί και να συζητήσετε για ότι σας απασχολεί. Οι αδέσμευτοι ίσως να πρέπει να δουν και να μάθουν από τα λάθη του παρελθόντος για να συνεχίσουν σε κάτι ουσιαστικό στην ζωή τους.

ΛΕΩΝ

Έχετε αρχίσει και καταλαβαίνετε σήμερα ότι σε κάποια πράγματα ήσασταν υπερβολικοί και οι αντιδράσεις σας δημιούργησαν εντάσεις τις οποίες τώρα μπορείτε να αρχίζετε να τις μαζεύετε. Λεκτικά πάντως μπορείτε να το κάνετε με μεγάλη άνεση και να πείσετε ότι σε κάποια πράγματα είχατε δίκιο. Η οικογένεια βρίσκεται στο πλάι σας και σας στηρίζει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα θα νοιώσετε αρκετά ισορροπημένοι, μετά από μια ενδοσκόπηση του τι θέλετε πραγματικά στην προσωπική σας ζωή. Το ταίρι σας θα σας αποκαλύψει τα συναισθήματα του και εσείς δεν έχετε καμία αμφιβολία για το αντίθετο. Βέβαια οι επόμενες μέρες θα σας το διαβεβαιώσουν, όπως επίσης θα έχετε αναφορά από ένα πρόσωπο που ανήκει στο παρελθόν.

ΖΥΓΟΣ

Έχετε αρχίσει σιγά και σταθερά να νιώθετε πιο καλά. Οι φίλοι σας στηρίζουν και πολύ πιθανόν μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον να αναπτυχθεί κάποια συναισθηματική σχέση. Από το βράδυ θα έχετε κάποιες ενδιαφέρουσες ιδέες που θα σας δώσουν λύσεις σε επαγγελματικά σας σχέδια. Οικονομικές υποθέσεις σας δημιουργούν εντάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα οικονομικά σας, έχουν αρχίσει σταδιακά και σας δίνουν σήματα για καλυτέρευση. Ένα καινούριο επαγγελματικό βήμα, μία νέα πρόταση που σας έχει γίνει, θα σας βγάλει κατά πολύ από την δύσκολη θέση που ήσασταν αυτό το διάστημα. Η προσωπική σας ζωή αποκτά χρώμα και δύναμη.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Βρείτε τρόπους να περνάτε καλά και ας έχετε κάποιες ψυχολογικές μεταπτώσεις. Μία νέα κίνηση ή πρόταση που θα σας γίνει θα σας απαλλάξει από τις ανασφάλειες. Ένα μικρό ταξιδάκι θα γίνει η αιτία να περάσετε καλά και να δείτε διαφορετικά κάτι που σας στεναχωρούσε, κυρίως σε προσωπικό επίπεδο.

ΑΙΓΌΚΕΡΩΣ

Ένα ταξίδι θα σας κάνει να ανανεωθείτε πραγματικά και να νιώσετε όμορφα με αγαπημένα σας πρόσωπα. Αυτές τις μέρες υπάρχει κάτι πολύ βοηθητικό που θα πρέπει να το νοιώσετε και να προχωρήσετε χωρίς ενδοιασμούς για μια καινούρια σχέση, ή ολική αλλαγή συνθηκών στην ζωής σας. Το βράδυ αλλαγή στην ψυχολογία σας λόγο κάποιου γεγονότος.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας για το ζώδιό σας είναι να μην αφήσετε άλλο χρόνο να πάει χαμένος με ανούσιες προσπάθειες που δεν οδηγούν παρά μόνο σε αδιέξοδο. Φρόντισε τον εαυτό σας και τις υποθέσεις σας που καθυστερούν πολύ και τακτοποιήστε όσα σας κρατούν πίσω στις επιδιώξεις σας. Αγαπημένα πρόσωπα σας προσφέρουν τη στήριξή τους.

ΙΧΘΥΕΣ

Αν καταφέρετε, να συγκεντρωθείτε σε όσα πρέπει και να μην αφήσετε τον εαυτό σας να επηρεαστεί από ασήμαντες παρεμβάσεις, πολύ σύντομα θα δείτε τα αποτελέσματα των κόπων σας που θα είναι σημαντικά σε ένταση και διάρκεια. Οργανώστε το πρόγραμμά σας και μείνετε πιστοί σε αυτό. Το βράδυ μία αλλαγή στην προσωπική σας ζωή.