Οι προβλέψεις των ζωδίων - Παρασκευή 27/05/2016

 
Οι προβλέψεις των ζωδίων - Παρασκευή 27/05/2016

Ενημερώθηκε: 27/05/16 - 01:14

ΚΡΙΟΣ

Μια ημέρα γεμάτη κίνηση, επικοινωνία και φιλικές συναναστροφές. Οι φίλοι σήμερα στηρίζουν τα σχέδια σας και βρίσκονται δίπλα σε κάθε επιλογή που κάνετε. Πολύ πιθανόν να προχωρήσετε κάποια εργασία που βρίσκεται εκτός της πόλης που διαμένετε. Η επικοινωνία που έχετε σήμερα με τους άλλους βρίσκεται σε πολύ θετικό σημείο, ακόμα και αν είστε σπουδαστές, θα έχετε οπωσδήποτε εξαιρετική απόδοση και επιτυχία.

ΤΑΥΡΟΣ

Για κάποιους λόγους σήμερα, η επαγγελματική σας πορεία, θα έχει αρνητικούς κραδασμούς. Βέβαια δεν θα υπάρχει κάποιο σοβαρό θέμα που να μην παίρνει άμεσα λύση. Το πρόβλημα είναι πως θα το διαχειριστείτε εσείς, για να υπάρχει το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα πολύ σύντομα. Ίσως να υπάρχει και ένα νομικό θέμα που εμπλέκετε σήμερα στο θέμα, εργασία και οικογένεια. Η συναισθηματική σας ζωή έχει να σας δώσει όμορφες στιγμές.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Κάποια θέματα νομικά θα σας απασχολήσουν, αλλά χωρίς αρνητικό αποτέλεσμα. Ίσως να πρέπει και να συμβουλευτείτε έναν άνθρωπο του νόμου, για την έκβαση μιας υπόθεσης που σας απασχολεί σε μεγάλο βαθμό. Όλο αυτό θα σας προβληματίσει μέχρι το μεσημέρι, γιατί μετά θα μπορέσετε να απεγκλωβιστείτε από τα θέματα αυτά. Το βράδυ θα βρεθείτε με αγαπημένα σας πρόσωπα και ίσως συμβεί μία αναπάντεχη ευχάριστη συνάντηση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Φροντίστε να τακτοποιήσετε θέματα οικονομικά που έχετε καθυστερήσει στον χρόνο αποπληρωμής τους. Πολύ πιθανόν υποθέσεις που εκκρεμούν με το δημόσιο ή με κάποιο οργανισμό να πρέπει άμεσα να τακτοποιηθούν. Η συναισθηματική σας ζωή περνά από μια κρίση, που θα πρέπει να την διαχειριστείτε με έξυπνο τρόπο, χωρίς να χρειαστεί να βρείτε τώρα λύσεις που δεν θα σας ευνοήσουν.

ΛΕΩΝ

Οι προσωπικές σχέσεις σήμερα θα βρίσκονται στα ενδιαφέροντα της ημέρας. Χωρίς να συμβεί κάτι το ιδιαίτερα σημαντικό, θα σκέφτεστε πολύ πιθανόν την εξέλιξη κάποιων θεμάτων που αφορούν τον –την σύντροφό σας. Πολύ πιθανόν ένα οικογενειακό γεγονός να σας δώσει χαρά και να μπορέσετε με αυτό τον τρόπο να ολοκληρώσετε κάτι που για καιρό είχατε στο μυαλό σας. Επαγγελματικά προσοχή στις εντάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι επαγγελματικές σας δραστηριότητες θα σας απορροφήσουν αρκετά σήμερα. Θα πρέπει ίσως να τελειώσετε ένα αρκετά δύσκολο κομμάτι στον τομέα της εργασίας σας. Όπως και να έχει, θα φέρετε εις πέρας όλη αυτή την δύσκολη και απαιτητική εργασία με πολύ καλά αποτελέσματα εκ των υστέρων. Η προσωπική σας ζωή προχωρά σταθερά και ήρεμα, αν και πάντα θα πρέπει να προσέχετε την ζήλια από τους άλλους.

ΖΥΓΌΣ

Πολύ σύντομα στην προσωπική σας ζωή θα έχετε κάποιες αλλαγές, καλές η άσχημες, ανάλογα με αυτό που χαρακτηρίζει το προσωπικό σας ωροσκόπιο. Βέβαια σήμερα θα βρεθείτε με τον –την σύντροφό σας, θα νιώσετε ότι κάποια πράγματα έχουν αρχίσει να φτιάχνουν. Πολύ πιθανόν να είναι και έτσι, όμως μην ξεχνάτε ότι το παράνομο δεν θα μείνει για πολύ κρυφό. Επιλέξτε αυτό που σας ταιριάζει και προχωρήστε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η μέρα δείχνει την αρχή του τέλους και πολύ πιθανόν ότι παλιό και άρρωστο θα αρχίσει να απομακρύνεται ακόμα και μόνο του. Από αύριο θα έχετε τον Άρη στο ζώδιο σας με μία ανάδρομη πορεία που θα επαναφέρει κάποιες παλιές εκκρεμότητες. Θα μπορέσετε να ξανασκεφτείτε θέματα που δεν έχουν ακόμη υλοποιηθεί. Το επόμενο διάστημα είναι πάρα πολύ σημαντικό για κάθε απόφαση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η επικοινωνία σας σήμερα βρίσκεται σε ένα πολύ καλό επίπεδο. Γι'αυτό ότι θέλετε να συζητήσετε σήμερα με τον σύντροφό σας ή ένα δικό σας άνθρωπο να το επιδιώξετε. Η εξέλιξη θα είναι αυτή που επιθυμείτε και δεν θα βρίσκεστε σε ανασφάλεια. Πολύ πιθανόν να αποφασίσετε για κάποιο μικρό ταξίδι που θα σας επιφέρει κάποιο κέρδος, συναισθηματικό ή υλικό. Επαγγελματικά να περιμένετε οπωσδήποτε κάποια αλλαγή.

ΑΙΓΌΚΕΡΩΣ

Τα οικονομικά θα είναι αυτά που θα σας απασχολήσουν το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας. Πολύ πιθανόν να σκεφτείτε μια αλλαγή στα επαγγελματικά, που θα συνδυαστεί με οικονομικά οφέλη. Οι αποφάσεις σήμερα και τις επόμενες μέρες θέλουν πάρα πολύ προσοχή για να κερδίσετε αυτό που θέλετε και όχι να μπείτε σε κάποιο πρόβλημα. Η προσωπική σας ζωή θα σας δώσει χαρά, πολύ πιθανόν από κάτι που θα μάθετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα θα ασχοληθείτε με την προσωπική σας ζωή. Θέματα που θα προκύψουν θα σας βάλουν σε μία συναισθηματική ολοκλήρωση, που πολύ πιθανόν περιμένατε από καιρό. Φροντίστε να είστε κοντά σε αγαπημένα σας πρόσωπα και να χαρείτε την συντροφιά φίλων. Τα επαγγελματικά βρίσκονται σε μια αναμονή κάποιων ανατρεπτικών γεγονότων που έρχονται το επόμενο διάστημα. Φροντίστε λοιπόν πριν να είναι κάτι οριστικό.

ΙΧΘΥΕΣ

Μια μέρα πολύ ιδιόρρυθμη και απαιτητική. Δεν θα μπορέσετε να καταλάβετε εύκολα, τις επιθυμίες των άλλων και αυτό θα σας φέρει σε μία αναστάτωση ψυχολογική. Πολύ πιθανόν να θελήσετε λίγο να απομονωθείτε και να δείτε κάποια πράγματα μέσα από την δική σας προσωπική ηρεμία. Μην παρασυρθείτε στο να πείτε λόγια που αύριο θα τα έχετε μετανιώσει. Από το βράδυ ίσως βρεθούν κάποιες λύσεις.