Οι προβλέψεις των ζωδίων - Πέμπτη 19/5/2016

 
Οι προβλέψεις των ζωδίων - Πέμπτη 19/5/2016

Ενημερώθηκε: 19/05/16 - 02:39

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα θα ασχοληθείτε έντονα με θέματα επαγγελματικά. Κάποια πρόταση μπορεί να γίνει και να σας ανοίξει δρόμο για κάτι πολύ σημαντικό. Η Σελήνη στον τομέα των οικονομικών σας, θα σας δώσει ώθηση και αυτοπεποίθηση σε ότι σας απασχολούσε το τελευταίο διάστημα, ενώ το βράδυ θα λάμψετε σε κοινωνικό γεγονός. Η προσωπική σας ζωή αποκτά αναγέννηση σε κάτι που δεν πιστεύατε.

ΤΑΥΡΟΣ

Έχετε την τύχη με το μέρος σας σήμερα. Κάποια θέματα θα κλείσουν με πολύ εύκολο τρόπο, γιατί το πλανητικό σκηνικό σήμερα θα σας δώσει όλα τα κατάλληλα εφόδια για να τακτοποιηθούν οι εκκρεμείς καταστάσεις. Βέβαια μην ξεχνάτε ότι ο ανάδρομος Ερμής κρατά κάποια επαγγελματικά θέματα σε αναμονή. Η Σελήνη απέναντι από το ζώδιο σας, κάνει αλλαγές σε προσωπικό επίπεδο.

ΔΊΔΥΜΟΙ

Η μέρα αυτή θα είναι δύσκολη για σας. Δεν θα μπορέσετε εύκολα να απαλαγείτε από την κουραστική και έντονη ενασχόληση σας με άτομο της οικογένειας. Η μέρα είναι ακατάλληλη για σοβαρές συζητήσεις και για υπογραφές συμβολαίων. Επαγγελματικά θέματα θα σας κουράσουν και θα δείτε μια ασυνέπεια από τους άλλους που με δυσκολία θα μπορέσετε να παρακάμψετε.

ΚΑΡΚΊΝΟΣ

Η μέρα αυτή θα σας κάνει να έρθετε πιο κοντά στον σύντροφό σας. Πολύ πιθανόν να πρέπει να ξεκαθαρίσετε το τοπίο που σας γεμίζει με αμφιβολίες και ανασφάλεια. Μην θεωρείτε δεδομένο τίποτα και δώστε την προσοχή σας σε ότι και όποιον σας κάνει να χαμογελάτε και πάλι, μετά από περίοδο δυσκολιών.
Το βράδυ μία ευχάριστη συνάντηση.

ΛΕΩΝ

Αν και τα οικονομικά σας αυτή την περίοδο δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση, θα βρεθούν σήμερα λύσεις από το πουθενά, που θα μπορέσετε να καλύψετε εκκρεμότητες. Τα επαγγελματικά θα βρεθούν το επόμενο διήμερο σε μία εναλλαγή γεγονότων, που από την μια στιγμή στην άλλη θα υπάρχουν ανατροπές που δεν θα μπορείτε να ελέγξετε.

ΠΑΡΘΈΝΟΣ

Ο ανάδρομος Ερμής σας έχει κουράσει και σας έχει στοιχειώσει στην κυριολεξία. Βρείτε λύσεις να μπορέσετε να ηρεμείτε και να παρατείνετε τις υποχρεώσεις σας, σε άλλες ημερομηνίες που η ένταση και η δυσχέρεια θα έχουν περάσει. Αφήστε στην άκρη τις πολλές κουβέντες που δεν βγάζουν σε κανένα αποτέλεσμα. Το βράδυ μία σημαντική συνάντηση.

ΖΥΓΟΣ

Βρίσκεστε σε μία περίοδο που δεν έχετε και την καλλίτερη κρίση σε ότι αφορά τα προσωπικά σας. Μην ψάχνετε τώρα να βρείτε τις αιτίες για κάποια θέματα που θέλουν τον χρόνο τους, ώστε να ωριμάσουν και ύστερα να τα αντιμετωπίσετε. Σήμερα θα έχετε κάποια παρεξήγηση με αγαπημένο άτομο, ίσως για οικονομικούς λόγους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι αποφάσεις που έχετε πάρει, θα σας βοηθήσουν στο να προχωρήσετε πάνω σε επαγγελματικά σχέδια. Πολύ πιθανόν να δείτε προσωπικά σας θέματα λίγο να καθυστερούν. Αφήστε λίγο τον χρόνο να σας δείξει το σωστό μονοπάτι που πρέπει να διανύσετε ώστε να φτάσετε στην καρδιά του ανθρώπου που θέλετε δίπλα σας.

ΤΟΞΌΤΗΣ

Αυτές οι μέρες από την μια θα σας δίνουν όμορφες στιγμές, από την άλλη θα υπάρξουν κάποιες ανατροπές και ατυχίες. Σήμερα θα πρέπει να προσέξετε την οικονομική σας σταθερότητα. Μην γίνετε σπάταλοι σε πράγματα που δεν υπάρχει λόγος τώρα να ασχοληθείτε. Να είστε διαλλακτικοί σε ότι αποφασίσετε. Το βράδυ θα θελήσετε να απομονωθείτε και να ηρεμίσετε.

ΑΙΓΌΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη σήμερα στο ζώδιο του Σκορπιού, σας δίνει την δυνατότητα να ασχοληθείτε με την πορεία μιας προσωπικής σας σχέσης. Τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί, στην προσωπική σας ζωή, είναι βασισμένα στον τρόπο με τον οποίο επικοινωνείτε μεταξύ σας. Αφήστε στην άκρη παλιές πληγές που δεν σας αφήνουν να προχωρήσετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μία μέρα που μάλλον σας αναγκάζει να βρεθείτε κοντά σε επιλεκτικούς φίλους, αλλά και να αναζητήσετε την προσωπική σας απομόνωση. Αναβολές και παρεξηγήσεις θα σας κάνουν να απογοητεύεστε εύκολα. Προς το βράδυ θα σκεφτείτε κάποιο θέμα που σας είχαν αδικήσει και αυτό θα είναι η αιτία να σας χαλάσει η διάθεση.

ΙΧΘΎΕΣ

Άλλη μια μέρα που η προσωπική σας ζωή θα παίξει σημαντικό ρόλο. Βέβαια θα πρέπει να είστε προσεκτικοί σε ότι νέο θέλετε να μπει τώρα στην ζωή σας. Μην κρίνετε τα πάντα επιφανειακά. Το βάθος κρύβει την αλήθεια, που τις περισσότερες φορές την αποφεύγετε. Οι φίλοι θα βρίσκονται δίπλα σας.