Οι προβλέψεις των ζωδίων - Πέμπτη 7/07/2016

 
Οι προβλέψεις των ζωδίων - Πέμπτη 7/07/2016

Ενημερώθηκε: 07/07/16 - 00:02

ΚΡΙΟΣ

Θα μπορέσετε να νοιώσετε καλά για κάτι που φοβόσασταν πριν καιρό. Τώρα ήρθε η στιγμή να αναλάβετε καινούριες δραστηριότητες. Μην ξεχνάτε όμως ότι ένα θέμα επαγγελματικό ακόμη εκκρεμεί και σας ταλαιπωρεί.

ΤΑΥΡΟΣ

Ό τομέας των αποκτημάτων και της ύλης, είναι ένας πολύ βασικός τομέας της ζωής σας που δυστυχώς σήμερα θα έχετε κάποιες απώλειες. Αν κάτι εκεί δεν πάει καλά, σίγουρα χαλάνε σαν ντόμινο και άλλα θέματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η μέρα αυτή είναι σημαντικά για σας. Σήμερα θα σας απασχολήσει ένα προσωπικό θέμα που έχει πάρει το τελευταίο διάστημα μεγάλη έκταση. Είναι σοβαρό και σας έχει απορροφήσει αρκετό χρόνο από την καθημερινότητα σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πολύ πιθανόν να βρεθείτε σε μια πολύ δραστήρια περίοδο που πραγματικά ο χρόνος σας να μην φτάνει για ότι θα θέλατε να κάνετε. Θέματα υγείας δικά σας, ή και κάποιου πολύ αγαπημένου σας προσώπου, θα σας προβληματίσουν.

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη σήμερα θα δώσει νέα πνοή σε έναν έρωτα που είχε το τελευταίο διάστημα περάσει κάποια προβλήματα. Αλλά και οι αδέσμευτοι θα μπορέσουν να περάσουν μία όμορφη και αρκετά ενδιαφέρουσα μέρα και πιθανόν να κάνουν ενδιαφέρουσες γνωριμίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μπορεί να δείτε κάποια θέματα οικογενειακά και επαγγελματικά να φρενάρουν ξαφνικά, ενώ είχαν μία πολύ καλή άνοδο. Πιθανόν να μην μπορέσετε σήμερα να δείτε με ηρεμία ένα οικογενειακό θέμα. Απλουστέψτε αυτά που θέλετε να κάνετε ώστε να μην βρείτε εμπόδια.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα θα συναντηθείτε με ανθρώπους που αγαπάτε. Ένα όμορφο λοιπόν διάλειμμα θα είναι η μέρα αυτή. Θα σας δοθεί η δυνατότητα να προχωρήσετε, ένα θέμα που σας απασχολούσε το τελευταίο διάστημα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα οικονομικά θέματα σας απασχολούν σε μεγάλο βαθμό σήμερα. Θα μπορέσετε να πλησιάσετε ολοκληρωμένα ένα θέμα οικονομικό που σας έχει προβληματίσει αρκετά. Η προσωπική σας ζωή θα έχει κάτι το διαφορετικά ενδιαφέρον.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα βρεθείτε να ασχολείστε έντονα με ένα προσωπικό σας θέμα, που δυστυχώς δεν θα μπορέσετε να βρείτε λύσεις άμεσα. Πολύ πιθανόν, να έχετε να επιλέξετε μεταξύ δύο συντρόφων και αυτό να σας κάνει αρκετά κυκλοθυμικούς και αναβλητικούς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μπορεί να θελήσετε να απομονωθείτε για κάποιους λόγους που δεν είναι σοβαροί, αλλά πολύ πιθανόν να σας έχουν στεναχωρήσει για κάτι. Κάποια άτομα έχουν κακή διάθεση απέναντι σας και στην προσπάθεια τους να σας βλάψουν, δεν θα τα καταφέρουν. Προσοχή στην υγεία που την έχετε αμελήσει αρκετά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Πολύ πιθανόν να βρεθείτε σε κάποια ομαδική δραστηριότητα που συμμετέχοντας θα κάνετε την διαφορά. Αν για κάποιους λόγους είχατε απομακρυνθεί από φιλικό σας πρόσωπο για μία παρεξήγηση, σήμερα θα σας δοθεί η ευκαιρία να αποκατασταθεί η γαλήνη μεταξύ σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Η κοινωνική σας καταξίωση και επαγγελματική σας άνοδο, πολύ πιθανόν να παρουσιάσει μία ευκαιρία. Όμως θα πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικοί και υποψιασμένοι. Φροντίστε ώστε να σκεφτείτε δύο και τρις φορές πριν αποφασίσετε κάτι.