Οι προβλέψεις των ζωδίων - Σαββατοκύριακο 23-24/04/2016

 
Οι προβλέψεις των ζωδίων - Σαββατοκύριακο 23-24/04/2016

Ενημερώθηκε: 24/04/16 - 18:49

Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις από την αστρολόγο μας, Αλεξάνδρα Καρτά, (Σαββατοκύριακο 23-24/04/2016):

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Η μέρα αυτή θέλει αρκετά προσοχή στην διαχείριση των προσωπικών σας σχέσεων. Μία συγκυρία που θα παρουσιαστεί από το πουθενά, ίσως ανατρέψει τα μέχρι τώρα δεδομένα. Οικονομικά θέματα θα χρειαστεί να τα φροντίσετε με μεγαλύτερη προσοχή, για να αποφύγετε λάθη.

Σχέσεις: Μάλλον έχετε χάσει πολύτιμο χρόνο στο να μείνετε στις εγωιστικές σας απόψεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Είστε σε μία γεμάτη μέρα από φιλικές συναναστροφές που θα σας κάνουν να είστε σε μία εγρήγορση. Βέβαια οι άνθρωποι που είναι δίπλα σας, δεν θα φανερώνουν πάντα τις αληθινές προθέσεις των ανθρώπων που σας πλαισιώνουν. Προσοχή στην υγεία.

Σχέσεις: Μία έκρηξη συναισθημάτων και ακραίων ενεργειών μάλλον θα σας κάνουν να εκτεθείτε απέναντι στο ταίρι σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Οικονομικά χρειάζεται αρκετή προσοχή. Πολύ πιθανόν να μην έχετε την ηρεμία να κάνετε τα πάντα με τον πιο σωστό τρόπο, λόγο άγχους.

Σχέσεις: Είναι αλήθεια ότι αυτή την περίοδο έχετε ταλαιπωρηθεί αρκετά με τις προσωπικές σας σχέσεις. Μην πιέζετε τον χρόνο και αφήστε λίγο αέρα στον –την σύντροφο, ώστε να αποφασίσει και η άλλη πλευρά το τι θέλει πραγματικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Ένα ταξιδάκι θα σας κάνει να νοιώσετε αρκετά ανανεωμένοι και ξεκούραστοι. Η ηρεμία θα σας ευνόησε.

Σχέσεις: Η προσωπική σας ζωή σήμερα θα σας απασχολήσει πάρα πολύ. Οι καταστάσεις θα είναι απόλυτα ξεκάθαρες ώστε να επιτρέπουν σε κάποια συμβιβαστική λύση. Όσοι έχουν προσωπικές σχέσεις που πατούν σε γερές βάσεις, δεν έχουν να φοβηθούν απολύτως τίποτα.

ΛΕΩΝ

Γενικά: Πολύ πιθανόν να υπάρχουν διαφορετικές απόψεις με αγαπημένα σας πρόσωπα για ένα θέμα που σας απασχολεί. Φυσικά αυτό δεν πρέπει να γίνει ο λόγος για να υπάρχουν εντάσεις και κακές σχέσεις με τους δικούς σας ανθρώπους. Αφήστε για λίγο στην άκρη τις πολλές φλυαρίες που δεν βγάζουν πουθενά.

Σχέσεις: Οι καταστάσεις είναι πολύ ευνοϊκές αυτό το Σαββατοκύριακο για να σταθεροποιήσετε την σχέση σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Η ψυχολογική σας κατάσταση αυτό το διάστημα δεν είναι η καλύτερη και πολύ πιθανόν να μην μπορέσετε να μοιραστείτε όπως θα έπρεπε την αποδοχή και την χαρά που σας δίνουν. Θέλετε τον χρόνο σας και ίσως τις επόμενες μέρες βάλετε μια σειρά σε θέματα που σας πιέζουν.
Σχέσεις: Μία πολύ ερωτική περίοδος ανοίγετε για σας.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Κάποια θέματα με το οικογενειακό σας περιβάλλον θα επιλυθούν με τον καλύτερο τρόπο και ίσως μέσα από τις αμοιβαίες εξηγήσεις να δεθούν οι σχέσεις σας πολύ περισσότερο. Προσοχή στην υγεία σας.

Σχέσεις: Θα υπάρξουν πολύ καλές συνθήκες ώστε να δείτε με πολύ αγάπη και καλή διάθεση τις παρεξηγήσεις που τυχόν έχουν συμβεί με τον σύντροφό σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Κάποια λάθη από το παρελθόν έχετε αρχίσει και τα νοιώθετε πάλι να σας πλησιάζουν. Κρατήστε όσο μπορείτε την αυτοκυριαρχία σας και μην πράξετε σπασμωδικά σε κάτι που θέλει πολύ καλούς χειρισμούς.

Σχέσεις: Οι σχέσεις σας και ιδίως οι πολύ προσωπικές θέλουν καλή διαχείριση, για να αποφύγετε τα λάθη του παρελθόντος.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Αν και οι μέρες αυτές σας έχουν κουράσει σε πολύ μεγάλο βαθμό, αυτό το διήμερο θα θελήσετε να επικοινωνήσετε με τους άλλους, να βρείτε λύσεις σε προσωπικά θέματα και να συναντηθείτε με αγαπημένα σας πρόσωπα.

Σχέσεις: Μην βγάλετε ζήλιες στον σύντροφο σας. Αυτό θα σας στοιχίσει ίσως και μία απομάκρυνση του.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Σήμερα θα φροντίσετε ζητήματα οικονομικά και θα μπορέσετε να βάλετε σειρά σε κάποια νομικά θέματα. Μην αφήσετε στην τύχη τους εκκρεμείς υποθέσεις για κάποιο ακίνητο.

Σχέσεις: Συναισθηματική αναστάτωση θα δημιουργηθεί, αν δεν μπορέσετε να βάλετε σε σειρά την προσωπική σας ζωή. Ο άνθρωπός σας μάλλον σας πιέζει αρκετά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Μία περίοδος γεμάτη από οικογενειακές υποχρεώσεις που όμως θα σας γεμίσουν χαρά. Πολύ πιθανόν να κάνετε μία ενδιαφέρουσα αγορά που αφορά κάποιο ακίνητο, ή τον εξοπλισμό του σπιτιού σας.

Σχέσεις: Συνάντηση με αγαπημένα σας πρόσωπα. Θα υπάρξουν πολύ ευνοϊκές συνθήκες ώστε να διασκεδάσετε με τον άνθρωπό σας ή να πάτε μαζί του κάποιο ταξίδι.

ΙΧΘΥΕΣ

Γενικά: Βρίσκεστε σε μία περίοδο που σας πιέζουν από παντού οι εκκρεμότητες. Θα πρέπει να ρίξετε λίγο τους τόνους και να δείτε τα πράγματα από άλλη σκοπιά. Κάντε ένα διάλειμμα στο φορτωμένο σας πρόγραμμα και αφήστε για λίγο πίσω αυτά που σας πιέζουν.

Σχέσεις: Ο έρωτας είναι κοντά και θα πρέπει να φροντίσετε να περνάτε αρμονικά με το πρόσωπο που έχει κλέψει την καρδιά σας.