Οι προβλέψεις των ζωδίων - Τετάρτη 6/07/2016

 
Οι προβλέψεις των ζωδίων - Τετάρτη 6/07/2016

Ενημερώθηκε: 06/07/16 - 00:08

ΚΡΙΟΣ

Μία αλλαγή διάθεσης από σήμερα. Έτσι χωρίς λόγο και χωρίς ιδιαίτερα σημαντικά γεγονότα, θα αισθανθείτε μια πιο αισιόδοξη διάθεση. Ο έρωτας μάλλον παίρνει την θέση που επιθυμούσατε και πολύ πιθανόν να έχετε μια πρόσκληση από το άτομο που σας ενδιαφέρει συναισθηματικά. Ένα μικρό ταξιδάκι θα σας αναζωογονήσει και θα δείτε με άλλη διάθεση ότι σας απασχολεί.

ΤΑΥΡΟΣ

Μία μέρα γεμάτη από οικογενειακές υποχρεώσεις που όμως θα σας γεμίσουν χαρά. Πολύ πιθανόν να κάνετε μία ενδιαφέρουσα αγορά που αφορά κάποιο ακίνητο, ή τον εξοπλισμό του σπιτιού σας. Αν και ο οικονομικός παράγοντας σας έχει κουράσει αρκετά το τελευταίο διάστημα, σήμερα θα μπορέσετε να κάνετε ένα καταναλωτικό διάλειμμα με την απαιτούμενη προσοχή που σας διακρίνει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα παρουσιαστούν κάποια εμπόδια στην επικοινωνία σας με τον- την σύντροφο σας. Όλα θα εξαρτηθούν από την σωστή διαχείριση της κατάστασης και η εξέλιξη βρίσκεται στα δικά σας χέρια. Η παγερή συμπεριφορά των άλλων θα είναι αποτρεπτική αλλά με σωστή διαχείριση θα μπορέσετε να βρείτε τους παλιούς σας ρυθμούς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πολύ πιθανόν λοιπόν να σας απασχολήσουν θέματα προσωπικά. Καλό είναι να αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις με πολύ δικά σας άτομα. Αφήστε την μέρα να περάσει με κάποια σχετική ηρεμία χωρίς να αναλύετε τα πάντα. Στα επαγγελματικά σας, θα μπορέσετε να ξεκαθαρίσετε ένα θέμα που σας είχε προβληματίσει αρκετά κατά το παρελθόν. Προσοχή στα μικρά ατυχήματα.

ΛΕΩΝ

Επιτέλους θα νοιώσετε σήμερα πολύ καλύτερα, με ανεβασμένη την διάθεση και την αυτοπεποίθηση σας. Κάποιο θέμα που έχει να κάνει με το φιλικό σας περιβάλλον θα είναι ευνοϊκό στην εξέλιξη του και ίσως να συνδέεται με την επαγγελματική σας πορεία. Την μέρα αυτή μάλλον θα πρέπει να την χρησιμοποιήσετε για ανανεωθείτε και να βρεθείτε με δικούς σας ανθρώπους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έχετε αρκετά εκνευριστεί με άτομα που βρίσκεστε στον ίδιο χώρο εργασίας. Πολύ πιθανόν να πρέπει να αναθεωρήσετε κάποια θέματα που αφορούν τον τρόπο που παράγετε έργο. Κάποιες απαντήσεις που βρίσκονται πολύ κοντά σας, ακόμη δεν είναι ο κατάλληλος καιρός να τις κάνετε πράξη. Στην συναισθηματική σας ζωή, ξέρετε ότι έχετε να αντιμετωπίσετε μικροπροβλήματα που μόνο το δικό σας μυαλό μπορεί να διαχειριστεί.

ΖΥΓΟΣ

Βρίσκεστε σε μία περίοδο που σας πιέζουν από παντού οι εκκρεμότητες. Θα πρέπει να ρίξετε λίγο τους τόνους και να δείτε τα πράγματα από άλλη σκοπιά. Σήμερα κάντε ένα διάλειμμα στο φορτωμένο σας πρόγραμμα και αφήστε για λίγο πίσω αυτά που σας πιέζουν. Αγαπημένα σας πρόσωπα θα βρεθούνε πλάι σας και θα σας κάνουν πολύ καλό στην ψυχική σας ισορροπία. Μία πρόσκληση σε ένα όμορφο μέρος, σας δίνει χαρά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Επαγγελματικά θέματα θα σας απασχολήσουν και σήμερα. Πολύ πιθανόν να αναζητήσετε μια άλλη επαγγελματική απασχόληση, εκτός από αυτή που είδη κάνετε. Η πορεία ή όχι αυτής σας της απόφασης θα εξαρτηθεί από τα οικονομικά οφέλη. Το θέμα είναι ότι για κάποιους λόγους, τα εισοδήματα σας δεν καλύπτουν τις ανάγκες σας. Σήμερα θα πρέπει να προσέξετε αρκετά ότι αφορά τα χρήματα που διαχειρίζεστε με κάποιον άλλον.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα θα πρέπει να κάνετε ένα βήμα πίσω, εάν δεν θέλετε να χαλάσουν οι σχέσεις σας με τον – την σύντροφό σας. Οι απόλυτες συμπεριφορές χωρίς να γίνεστε διαλλακτικοί φέρνουν τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που θα θέλατε. Ένα ταξίδι, μια έστω μικρή μετακίνηση θα είναι η αιτία να ανανεώσετε την ψυχική σας διάθεση και να δείτε με άλλη δυναμική τα τυχόν προβλήματα που έχετε να αντιμετωπίσετε.

ΑΙΓΌΚΕΡΩΣ

Αφήστε λοιπόν αυτή την μέρα για πιο ελαφρές ασχολίες χωρίς πολλές απαιτήσεις. Φροντίστε να βρείτε χρόνο για να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν. Αν πρέπει να τακτοποιήσετε κάποια οικονομική σας εκκρεμότητα, θα γίνει πολύ πιθανόν με μία δόση τύχης. Μία οικονομική συμφωνία θα γίνει κάτω από πολύ καλές συνθήκες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

H προσωπική σας ζωή θα σας απασχολήσει σήμερα αρκετά. Πολύ πιθανόν να πρέπει να αποφασίσετε για κάποιο σοβαρό οικογενειακό θέμα. Στην απόφαση σας αυτή ίσως να παίξει σοβαρό ρόλο ένα φιλικό σας πρόσωπο. Βέβαια καλό είναι οι σημαντικές αποφάσεις να μην παρθούν αυτή την στιγμή. Μία τάση για απομόνωση θα έχετε από το απόγευμα και μετά.

ΙΧΘΥΕΣ

Το οικογενειακό περιβάλλον σήμερα θα παίξει έναν πολύ σοβαρό ρόλο στα γεγονότα που θα εξελιχθούν. Πολύ πιθανόν για κάποιους λόγους να εμποδιστείτε από άτομα της οικογένειας, σας για μία επαγγελματική σας επιδίωξη. Θα ενεργήσει σαν τροχοπέδη στην ανάπτυξη σας και ίσως να μην μπορείτε να κάνετε και διαφορετικά. Από το βράδυ αλλάζουν οι συνθήκες και παρουσιάζονται ευχάριστες προτάσεις για να διασκεδάσετε.