Οι προβλέψεις των ζωδίων - Τρίτη 12/07/2016

 
Οι προβλέψεις των ζωδίων - Τρίτη 12/07/2016

Ενημερώθηκε: 12/07/16 - 00:14

ΚΡΙΟΣ
Σήμερα είναι μια πολύ ευνοϊκή μέρα όσον αφορά τα επαγγελματικά σας. Μπορεί να σας παρουσιαστεί μια πολύ καλή ευκαιρία που θα έχει διάρκεια το επόμενο διάστημα. Στα αισθηματικά σταθεροποιείται κάτι που έχετε στο νου σας, από πολύ καιρό πριν.

ΤΑΥΡΟΣ
Σήμερα θα μπορέσετε να ολοκληρώσετε ένα πολύ σημαντικό σχέδιο . Συναισθηματικά βρίσκεστε σε μια πολύ καλή περίοδο και θέματα που σας είχαν προβληματίσει το επόμενο διάστημα πολύ πιθανόν η σημερινή μέρα να διαγράψει ότι δύσκολο υπήρχε.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Η είσοδος της Αφροδίτης στο Λιοντάρι βοηθά κατά κάποιον τρόπο τις σχέσεις σας με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Βεβαία μην ξεχνάτε ότι πλέον ο Κρόνος σας μαζεύει την επιπόλαια τάση που έχετε για τις επιλογές σας, πάνω σε προσωπικό επίπεδο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η είσοδος της Αφροδίτης στο Λιοντάρι δημιουργεί μια ανανέωση στα συναισθηματικά σας θέματα . Πολύ πιθανόν θα σας δημιουργήσουν όλες τις προϋποθέσεις για να αποφασίσετε το επόμενο βήμα με τον σύντροφό σας. Οικονομική ανάκαμψη.

ΛΕΩΝ
Να έχετε εμπιστοσύνη στο ένστικτο σας και βρείτε αυτά που σας ενώνουν και όχι αυτά που σας χωρίζουν με τον ερωτικό σας σύντροφο. Καλύτερες ημέρες έρχονται για την συναισθηματική σας ζωή . Η Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιο σας και έχει να σας προσφέρει κάτι ξεχωριστό σε προσωπικό επίπεδο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η είσοδος της Αφροδίτης στο Λιοντάρι θα προωθήσει οικονομικά θέματα και θα σας κάνει να ψάξετε για καινούργιους τρόπους οικονομικής σταθερότητας. Συναισθηματικά θα πρέπει να περάσει ένα μικρό χρονικό διάστημα ώστε να αποφασίσετε την εξέλιξη της σχέσης σας.

ΖΥΓΟΣ
Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Λέοντα θα σας δώσει ενεργεία και αυτοπεποίθηση . Ξεκινά μία πολύ όμορφη περίοδος όπου αποκτάτε περισσότερους φίλους αλλά βρίσκεστε νέες ασχολίες. Ο Έρμης ευνοεί τις συμφωνίες σε επαγγελματικά θέματα που έχουν καθυστερήσει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η είσοδος της Αφροδίτης στο Λιοντάρι, θα σας φέρει κοντά με επαγγελματικές προκλήσεις. Συμφωνίες λόγια που δουλεύουν προς όφελος σας, καλύπτουν την περίοδο από σήμερα μέχρι αρχές του Αυγούστου. Ο Έρμης σας προσφέρει όμορφες μετακινήσεις με αγαπημένα πρόσωπα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η είσοδος της Αφροδίτης στο Λιοντάρι θα σταθεροποιήσει πολλά από τα σχεδία σας . Οι ελεύθεροι πολύ πιθανόν από σήμερα να έχουν πολλές πιθανότητες να γνωρίσουν κάποιο ενδιαφέρον πρόσωπο που θα πλήρη τις συναισθηματικές τους ανάγκες . Φίλοι σήμερα βρίσκονται κοντά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η είσοδος της Αφροδίτης στο Λιοντάρι σας δημιουργεί μια τάση να προχωρήσετε σε οικονομικά θέματα που είχατε παραμελήσει. Βεβαία ο Έρμης δημιουργεί όλες τις προδιαγραφές για να έχετε καλή επικοινωνία με τον σύντροφο, αλλά και με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Κάποιο κρυφό πάθος γεννιέται που ίσως να πρέπει να μείνει κρυφό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η είσοδος της Αφροδίτης στο Λιοντάρι ευνοεί τα σχεδία σας και την ανάγκη που έχετε να κυνηγήσετε τα όνειρα σας . Η προσωπική σας ζωή έχει κάτι όμορφο να σας φέρει, εφόσον το πλανητικό σκηνικό θα φέρει κοντά σας μία όμορφη περίοδο γεμάτη ξεχωριστές στιγμές.

ΙΧΘΥΕΣ
Η μέρα αυτή σας καλεί να ξεκαθαρίσετε κάτι που ανήκει στα επαγγελματικά σας σχέδια. Ίσως να ξεκινήσετε μία συναισθηματική περίοδος που βρίσκεται δεμένη με την επαγγελματική σας πορεία. Αν για κάποιο λόγο δεν έχετε φροντίσει ένα οικονομικό θέμα, σήμερα είναι κατάλληλη η μέρα για αυτό.