Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για το Σάββατο 13/11/2021

 
Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για το Σάββατο 13/11/2021

Ενημερώθηκε: 12/11/21 - 19:19

Ζώδια: Η Σελήνη συνεχίζει την πορεία της στο ζώδιο των Ιχθύων, μια θέση συναισθηματικά εύθραυστη, όπου σε μία περίοδο έντονων πλανητικών όψεων, γίνεται ακόμη πιο ασταθής η ψυχολογία μας και η γενικότερη εικόνα γύρω μας, είναι θολή. Σήμερα ο Ερμής, θα πάρει θέση αντίθεσης με τον πλανήτη Ουρανό, κάτι που ακυρώνει την ηρεμία και ωθεί τις καταστάσεις, να γίνονται ακραίες, λόγο ότι υπάρχει αδυναμία στην επικοινωνία.

Πιο αναλυτικά για τα δώδεκα ζώδια:

ΚΡΙΟΣ

Για σας τους Κριούς, θα υπάρξουν έντονες αντιπαραθέσεις για ένα οικονομικό θέμα, ή ακόμη και για την διατήρηση των οικονομικών σας πόρων. Ίσως καταλάβετε ότι κάποιοι σφετερίζονται την περιουσία σας, ή σας βλέπουν καθαρά για την τακτοποίηση των αναγκών τους. Από την άλλη, η γενικότερη σχέση σας με τα χρήματα, είναι αρκετά απρόσεκτη, όπως απρόσεκτα είναι και αυτά που λέτε στους άλλους.

ΤΑΥΡΟΣ

Είστε σε μία περίοδο που οι αλλαγές έχουν γίνει το πιο συνηθισμένο γεγονός των ημερών σας. Οι άλλοι είναι απέναντι σας, ή νιώθετε ότι οι σχέσεις σας αλλάζουν, ακόμη και αν αυτό, προέρχεται από εσάς, σαν επιλογή σας. Σημασία έχει ότι όσο πιο γρήγορα μάθετε στις αλλαγές, τόσο πιο καλό, θα είναι για σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είστε σε μία δύσκολη μέρα, όπου η κατανόηση που περιμένατε από τους άλλους, δεν θα έρθει ποτέ. Βέβαια θα πρέπει να αναρωτηθείτε, αν αυτό το επικοινωνιακό αλαλούμ που υπάρχει στην ζωή σας αυτές τις μέρες, προέρχεται από άδικη συμπεριφορά των άλλων προς εσάς, ή από μία δική σας επαναλαμβανόμενη κακή συμπεριφορά, που προκαλεί στους άλλους εκνευρισμό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Για σας τους Καρκίνους, δεν θα υπάρξουν ιδιαίτερα γεγονότα σήμερα. Γενικότερα έχετε την τάση να αναμοχλεύετε παλιές καταστάσεις, που το μόνο που μπορεί να πετύχετε είναι μία δύσκολη στιγμή και αμήχανη, σε σας και τους άλλους.

ΛΕΩΝ

Για σας τους Λέοντες που έχετε γεννηθεί 3 – 4 – 5 Αυγούστου, θα σας απασχολήσουν θέματα, οικογενειακά και επαγγελματικά. Θα έχετε επίσης μία ανατροπή καταστάσεων, που θα έχουν σας βάση, πρόσωπα της οικογένειας σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είστε αρκετά κουρασμένοι πνευματικά και σωματικά, μιας και αυτή η περίοδος είναι γεμάτη με πολλές υποχρεώσεις, αλλά και συζητήσεις. Ίσως να πρέπει να αγνοήσετε πρόσωπα, που δημιουργούν στην ζωή σας, ένταση και εκνευρισμό.

ΖΥΓΟΣ

Για σας τους Ζυγούς, θα υπάρξουν σήμερα κάποιες διενέξεις με πρόσωπα που έχετε μαζί τους συναισθηματικούς δεσμούς, ή οικονομικές δοσοληψίες. Γενικότερα μην αφήσετε στην τύχη τους τα πράματα και μην κάνετε παρορμητικές κινήσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Για σας τους Σκορπιούς που έχετε γεννηθεί 3 – 4 – 5 Νοεμβρίου, θα υπάρξει σήμερα μια πολύ έντονα επικοινωνιακή μέρα, με πολλές ανατροπές και συμπεριφορές από τους άλλους, που δεν έχετε συνηθίσει. Συναισθηματικά ανατρεπτική μέρα, που θα ακυρώσει κάποια θέματα που τα είχατε σταθερά στην ζωή σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Για σας τους Τοξότες, έχετε σήμερα μία πολύ έντονα μπλοκαρισμένη ψυχολογικά μέρα, που δεν μπορείτε εύκολα να διαχειριστείτε τις καταστάσεις. Μην κάνετε σημαντικές επαγγελματικές κινήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Για σας τους Αιγόκερους, αν και η Αφροδίτη βρίσκεται στο δικό σας ζώδιο, κάτι δεν πάει καλά με την προσωπική σας ζωή, σαν να πρέπει να κάνετε τα συναισθήματα σας στην άκρη, επειδή τρέχουν άλλες σημαντικότατες καταστάσεις, που αποτελούν προτεραιότητα σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Για σας τους Υδροχόους, οι μέρα αυτή σας παρασύρει σε κουβέντες και συμπεριφορές, που μάλλον είναι εν βρασμό ψυχής. Έτσι μπορεί να βρεθείτε σε ένα φαύλο κύκλο κακών γεγονότων, από απερίσκεπτες δικές σας κινήσεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Για σας τους Ιχθύες, είναι μία μέρα που έχετε αρκετά μεγάλο συναισθηματικό φορτίο να σηκώσετε, κάτι που θα πρέπει να διαχειριστείτε με ηρεμία. Μπορεί επίσης να βρεθείτε κοντά σε ένα γεγονός, που θα σας ταράξει.