Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για το Σάββατο 6/11/2021

 
Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για το Σάββατο 6/11/2021

Ενημερώθηκε: 05/11/21 - 21:22

Ζώδια: Σήμερα η μετακίνηση του Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού, δημιουργεί αναμφίβολα μία περίοδο έντασης στην επικοινωνία, όπου οι αποφάσεις, οι σκέψεις και γενικότερα ο τρόπος της επικοινωνίας μας, γίνεται περισσότερο χειριστικός και κάθετα μονόπλευρος. Προσοχή έως τις 15/11, στην τάση ατυχημάτων, κυρίως στα ζώδια του Σταθερού Σταυρού, του πρώτου και δευτέρου δεκαημέρου. Επίσης όσοι έχετε σε αυτά τα ζώδια, [Ταύρος, Λέων, Σκορπιός και Υδροχόος], τον ωροσκόπο σας, ή την Σελήνη, θα πρέπει να το λάβετε υπόψιν σας και να διαβάσετε τις προβλέψεις.

Πιο αναλυτικά για τα δώδεκα ζώδια:

ΚΡΙΟΣ

Η μετακίνηση του Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού, δημιουργεί μία ρευστότητα αυτές τις μέρες, στα συναισθήματα σας, αλλά και στα οικονομικά σας θέματα. Ίσως μάλιστα να πρέπει να ακούσετε την διαίσθηση σας, πριν από κάθε ρίσκο, ή αγορά.

ΤΑΥΡΟΣ

Για σας τους Ταύρους, η είσοδος του Ερμή απέναντι από το δικό σας ζώδιο, δημιουργεί μία λεκτική ένταση με τους άλλους, κυρίως μέχρι τα μέσα του μήνα. Απαλλαγείτε από την ανασφάλεια που σας προκαλεί η συμπεριφορά κάποιων, ακόμη και αν προέρχεται από το πιο σημαντικό πρόσωπο της ζωή σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Ερμής, πλανήτης κυρίαρχος του ζωδίου σας, περνά στο έκτο ηλιακό σας σπίτι, βάζοντας ουσία και πρόγραμμα στην καθημερινότητα σας. Δίνετε μεγαλύτερη λεπτομέρεια σε θέματα που πιο πριν, απλά υπήρχαν, χωρίς να σας απασχολούν. Βέβαια μέχρι τις 15/11, να είστε έτοιμοι να έρθετε πρόσωπο με πρόσωπο, με το απρόοπτο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Για σας τους Καρκίνους των πρώτων ημερών, η είσοδος του Ερμή στο συμβατό με το δικό σας ζώδιο, του Σκορπιού, δημιουργεί μία πολύ καλή εξέλιξη σε συναισθηματικά θέματα. Βέβαια αυτό που θα πρέπει να προσέξετε είναι, η αισιοδοξία, χωρίς όρια και σκέψη.

ΛΕΩΝ

Η είσοδος του Ερμή στον τέταρτο τομέα σας, είναι ένδειξη μιας έντονης περιόδου σε θέματα οικογένειας και κατοικίας. Ίσως μάλιστα μέχρι τις 15/11, τα πράγματα να είναι αρκετά ρευστά, διότι θα υπάρξει κακή συνεννόηση με πρόσωπα που αφορούν την αποπεράτωση κάποιων οικογενειακών σας θεμάτων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Για σας τους Παρθένους, ο πλανήτης κυρίαρχος του ζωδίου σας θα περάσει στο ζώδιο του Σκορπιού, βάζοντας στην επικοινωνία σας, περισσότερο ουσία και κάνοντας συζητήσεις που θα έχουν στόχο προς μία κατεύθυνση. Προσοχή βέβαια έως τις 15/11.

ΖΥΓΟΣ

Σας εγκαταλείπει ο Ερμής και περνά από σήμερα στο ζώδιο του Σκορπιού, μία θέση αρκετά ευαίσθητη για τα οικονομικά σας, αλλά και για την συναισθηματική σας ζωή. Ίσως να πρέπει να είστε περισσότερο προσεκτικοί τις επόμενες μέρες, με το πορτοφόλι σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Για σας τους Σκορπιούς η παρουσία του Ερμή στο δικό σας ζώδιο, θα σας κάνει περισσότερο επικοινωνιακούς, ενώ θα συνδυάζετε την λογική με την διαίσθηση, για να λύσετε τα τρέχοντα θέματα που σας απασχολούν. Μην εμπλακείτε τις επόμενες μέρες σε λεκτικές αντιπαραθέσεις, με τους άλλους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Ερμής θα περάσει στο δωδέκατο ηλιακό σας σπίτι, βάζοντας τις σκέψεις σας σε μία πιο εσωτερική διεργασία. Είναι καιρός να σκεφτείτε βαθιά και απόλυτα, ένα θέμα που σας απασχολεί, αλλά και να πάρετε δραστικές αποφάσεις για κάποιο πρόσωπο που δεν έχει και τον καλύτερο ρόλο στην ζωή σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Αφροδίτη στο δικό σας ζώδιο, προχωρά την όμορφη πορεία της και σας βοηθά, σε συναισθηματικό επίπεδο, κυρίως εσάς του πρώτου πενθημέρου. Σήμερα η αλλαγή ζωδίου του Ερμή, σας κάνει περισσότερο κοινωνικούς και αναπτύσσει τα επικοινωνιακά σας ταλέντα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Ερμής στο Ζενίθ του ωροσκοπίου σας, θα σας βοηθήσει να επικοινωνήσετε πιο εύκολα με τους άλλους και να μεταδώσετε με ευκολία τις ιδέες σας, αν μάλιστα η εργασία σας το απαιτεί. Βέβαια, η κακή διαχείριση του λόγου μέχρι τις 15/11, ίσως να σας βάλει σε ρίξεις με τους ανωτέρους σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Ερμής περνά στον Σκορπιό, ένα πολύ συμβατό με εσάς ζώδιο, όπου θα διαπιστώσετε ότι η επικοινωνία σας θα είναι περισσότερο δημιουργική και ουσιαστικά εποικοδομητική. Φροντίστε να ακούτε την διαίσθηση σας και μην βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα.