Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για την Κυριακή 31/10/2021

 
Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για την Κυριακή 31/10/2021

Ενημερώθηκε: 30/10/21 - 20:33

Της Αλεξάνδρας Καρτά

Ζώδια: Τελειώνοντας ο μήνας, δεν θέλει να μας αφήσει με καλές εντυπώσεις και ο Ήλιος έρχεται σε όψη τετραγώνου με τον Κρόνο. Είναι μία όψη σκληρή, που φέρνει ψυχρότητα και απογοητεύσεις. Βέβαια το εξάγωνο του Ήλιου με την Σελήνη, που βρίσκεται πλέον στην Παρθένο, δείχνει την προσπάθεια, για ισορροπία και ασφάλεια.

Πιο αναλυτικά για τα δώδεκα ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Για σας τους Κριούς, η μέρα αυτή έχει κάποιες προσωπικές αναστολές και ίσως να περάσετε την μέρα σας, με ένα, έως κανένα πρόσωπο κοντά σας. Ή επιθυμία σας είναι να απομονωθείτε και να βρείτε τις απαντήσεις που χρειάζεστε για την προσωπική σας ζωή.

ΤΑΥΡΟΣ

Για σας τους Ταύρους, θα έχετε μία κακή διάθεση για κάποια επαγγελματικά και προσωπικά προβλήματα. Βέβαια η νέα θέση της Σελήνης, στο συμβατό με το δικό σας ζώδιο της Παρθένου, θα φέρει ισορροπία στην σκέψη σας και ίσως σας βοηθήσει ένα αγαπημένο σας πρόσωπο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η δύσκολη όψη Ήλιου – Κρόνου, δείχνει την προσπάθεια σας για ένα νέο εγχείρημα στα επαγγελματικά σας, κάτι που δεν θα μπορέσετε να το διαχειριστείτε εύκολα. Βέβαια η Σελήνη στο ζενίθ του ωροσκοπίου σας, θα φέρει ένα άνοιγμα της επικοινωνίας σας με τον κοινωνικό σας περίγυρο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αν και οι δύσκολες σημερινές όψεις δεν αφορούν το δικό σας ζώδιο, καλό είναι να είστε γενικότερα προσεκτικοί με τα οικονομικά θέματα, κυρίως εκείνα που αφορούν και άλλα πρόσωπα, εκτός από εσάς.

ΛΕΩΝ

Για σας τα Λιοντάρια, η μέρα αυτή δεν θα είναι από τις καλύτερες, εφόσον ο Ήλιος κτυπημένος από τον Κρόνο, δεν μπορεί να βγάλει τα θετικά του στοιχεία. Μην κάνετε σήμερα σημαντικά πράγματα, ακόμη και αν σας πιέζουν κάποιοι για αυτό τον λόγο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη σήμερα στο δικό σας ζώδιο, θα έχει μία πολύ καλή γωνία με τον Ήλιο, οπότε εσείς του πρώτου δεκαημέρου, θα έχετε καλές επαφές με το περιβάλλον σας και ίσως βοηθήσετε ένα δικό σας πρόσωπο. Μην αναλώνεστε με πρόσωπα που σας βλέπουν ανταγωνιστικά.

ΖΥΓΟΣ

Για σας τους Ζυγούς, η τελευταία μέρα του Οκτώβρη, θα σας προσγειώσει αρκετά στην καθημερινότητα σας. Ίσως μάλιστα να ξεχάσετε για λίγο ότι υπάρχουν και τα χαρούμενα πράγματα στην ζωή σας, όπου κάποιοι προσπαθήσουν να σας τα εξαφανίσουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Για σας τους Σκορπιούς του δεύτερου πενθημέρου, τα πράγματα σήμερα δεν θα είναι και τόσο όμορφα, αλλά θα μπορέσετε να καταλάβετε, τι συμβαίνει με πρόσωπα που αποτελούν το περιβάλλον σας. Μία θετική παρουσία που στηρίζει τους στόχους σας, θα σας βοηθήσει αρκετά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η τελευταία μέρα του μήνα είναι δύστροπη, αλλά εσείς πάντα βρίσκετε έναν λόγο να χαμογελάσετε και πάλι. Η δύσκολη όψη του Κρόνου με τον Ήλιο, σας υπενθυμίζει ότι δεν πρέπει να έχετε υπερβολικό ενθουσιασμό, γιατί οι εκτιμήσεις σας για τους άλλους, πολλές φορές γίνονται με επιπολαιότητα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Για σας τους Αιγόκερους, η μέρα αυτή θα σας υπενθυμίσει δύο πράγματα που θα πρέπει να προσέξετε και το επόμενο διάστημα. Το ένα είναι τα συναισθήματα σας για ένα πρόσωπο που δεν σας έχει δείξει το πραγματικό του πρόσωπο και το άλλο είναι, να δείξετε προσοχή στον οικονομικό τομέα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Κρόνος σήμερα από το δικό σας ζώδιο, σας κάνει αρκετά άδικους με τους άλλους και καλό είναι να ρίξετε λίγο τους τόνους. Επίσης μην αντιστέκεστε σε μία πρόταση, που αφορά μία συνάντηση, με πρόσωπο που θέλει να σας βοηθήσει σε κάτι σημαντικό, που σας απασχολεί.

ΙΧΘΥΕΣ

Για σας τους Ιχθύες, η τελευταία μέρα του Οκτώβρη, σας επιβεβαιώνει την κακή διάθεση που έχετε το τελευταίο διάστημα. Ίσως νιώσετε και πάλι μία πίεση από προσωπικά θέματα, αλλά από την άλλη, θα ακούσετε και κάτι πολύ ευχάριστο, που αφορά τον σύντροφο σας.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ