Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για την Παρασκευή 12/11/2021

 
Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για την Παρασκευή 12/11/2021

Ενημερώθηκε: 11/11/21 - 21:39

Ζώδια: Η Σελήνη προχωρά στο ζώδιο των Ιχθύων, μία θέση γεμάτη, ...απωθημένα, σκέψεις, ανασφάλειες, αλλά και διαίσθηση. Είναι μία μέρα που η έντονη Ποσειδώνια παρουσία, θα φέρει [ανακωχή] από την πραγματικότητα. Ο Ήλιος επίσης σε τρίγωνο, με τον Ποσειδώνα, ευνοεί την απομάκρυνση μας, από την σκληρή καθημερινότητα.

Πιο αναλυτικά για τα δώδεκα ζώδια:

ΚΡΙΟΣ

Η Παρασκευή θα αποδειχθεί μία μέρα [μπερδεμένη] για σας. Η μέρα αυτή έχει πολύ θολές έννοιες, πέρα από τις δικές σας σκέψεις. Το θετικό τρίγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα, θα σας δώσει κάποιες συναισθηματικές στιγμές, χωρίς κάποια ουσιαστική αλλαγή στην ζωή σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα είναι μία πιο ήπια μέρα, με την Σελήνη στο ζώδιο των Ιχθύων, απαλύνει λίγο τις ανησυχίες σας, σαν ένδειξη ανακωχής και καλής θέλησης από το σύμπαν. Η προσωπικές σας σχέσεις, θα έχουν μία πιο συναισθηματική χροιά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη στο ζώδιο των Ιχθύων, σας δημιουργεί την αίσθηση της ανασφάλειας σε ένα επαγγελματικό σας θέμα. Μπορεί να βάζετε σε σειρά κάποια πράγματα και να μην σας βγαίνουν ακριβώς όπως τα έχετε υπολογίσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα συναισθήματα σας σήμερα, θα είναι στραμμένα προς το πρόσωπο που σας έχει κλέψει την καρδιά. Το τρίγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα, θα φέρει κάποια ηρεμία στις επαφές σας με τους άλλους, ακόμη και αν πρέπει να ξεκαθαρίσετε μία πολύπλοκη κατάσταση.

ΛΕΩΝ

Για σας τα Λιοντάρια, θα υπάρξουν σήμερα κάποιες οικονομικές υπερβολές, που θα πρέπει να τις εντοπίσετε από την αρχή, για να μην κάνετε κινήσεις που θα μετανιώσετε μετά. Στην προσωπική σας ζωή υπάρχει κάτι που θέλετε να το ξεκαθαρίσετε, πριν πάρει διαστάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Για εσάς τους Παρθένους, θα περάσει η Σελήνη απέναντι από το δικό σας ζώδιο, κάτι που θα σας στρέψει την προσοχή σας, στην προσωπική σας ζωή. Επίσης η θετική όψη, Ήλιου, Ποσειδώνα, θα είναι η αιτία να έρθετε πιο κοντά με κάποιο πρόσωπο, που έχετε πάρα πολλά κοινά.

ΖΥΓΟΣ

Για σας τους Ζυγούς, θα υπάρξει σήμερα μία μικρή οικονομική φλόγα, που θα σας φέρει σίγουρα μία ανάσα ικανοποίησης. Μην κάνετε βέβαια μακρόπνοα προγράμματα ή σχέδια, που αφορούν τα εισοδήματα σας, αλλά αρκεστείτε σε μικρές οάσεις, που θα σας δίνουν θετικά μηνύματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Για σας του πρώτου δεκαημέρου, ίσως να υπάρξει μία καλή ευκαιρία να φτιάξετε τις σχέσεις σας με κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο, ενώ εσείς που έχετε γενέθλια σήμερα, θα έχετε μία πολύ βοηθητική [χρονιά], για την συναισθηματική σας ζωή, αλλά ακόμη και αν είστε καλλιτέχνες, θα έχετε σημαντική επιτυχία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη στο τέταρτο ηλιακό σας σπίτι, σίγουρα θα σας φέρει πιο κοντά με πρόσωπα που ανήκουν στην οικογένεια σας. Επίσης θα υπάρξει ειλικρινή συμφιλίωση, με πρόσωπο από το επαγγελματικό σας περιβάλλον.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Από σήμερα και για τις επόμενες δύο μέρες, είναι ευκαιρία να διασκεδάσετε και να βρεθείτε με αγαπημένα σας πρόσωπα. Επίσης μία μετακίνηση σας, θα είναι η αιτία να κάνετε μία πολύ ενδιαφέρουσα γνωριμία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Για σας τους Υδροχόους, η μέρα αυτή είναι βοηθητική, εφόσον θα παρουσιαστούν κάποιες ευκαιρίες, για να τακτοποιήσετε τα οικονομικά σας. Πολύ πιθανόν να έχετε ένα μπόνους ή μία επαγγελματική αναγνώριση.

ΙΧΘΥΕΣ

Σήμερα η Σελήνη βρίσκεται στο δικό σας ζώδιο, κάτι που θα σας κάνει υπερευαίσθητους σε σχέση με τα δικά σας πρόσωπα. Επίσης το τρίγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα, σας γεμίζει με έντονες σκέψεις και συναισθήματα, που φτάνουν να γίνονται φαντασίωση, ή να υπερβαίνουν την πραγματικότητα.