Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για την Πέμπτη 11/11/2021

 
Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για την Πέμπτη 11/11/2021

Ενημερώθηκε: 10/11/21 - 23:21

Ζώδια: Η Σελήνη συνεχίζει την πορεία της στο ζώδιο του Υδροχόου, όπου θα συμμετέχει και θα ενεργοποιεί με την σειρά της, τις απαιτητικές πλανητικές όψεις του Ερμή, Άρη, Κρόνου και θα βρεθεί και σε όψη τετραγώνου με τον πλανήτη Ουρανό, ξημερώματα Πέμπτης. Ένα δύσκολο βράδυ, με πολλές ανατροπές και ειδήσεις που θα μας σοκάρουν. Έχουμε βέβαια συνηθίσει να δεχόμαστε καταιγισμό ειδήσεων τον τελευταίο ιδίως χρόνο, που πολλές από αυτές, δείχνουν το σκληρό πρόσωπο μιας εξαντλημένης κοινωνίας.

Πιο αναλυτικά, σε προσωπικό επίπεδο, για τα δώδεκα ζώδια:

ΚΡΙΟΣ

Για σας τους Κριούς, η μέρα θα ξεκινήσει με μία έντονη αντιπαράθεση, σε θέματα οικονομικά. Ίσως να μην βρείτε τα στηρίγματα που είχατε έως χθες και αυτό θα είναι η αιτία, να πληγωθείτε και να χάσετε την αυτοπεποίθηση σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Για σας, η μέρα αυτή έχει και πάλι το στίγμα της ανησυχίας και της έντασης. Στον επαγγελματικό και προσωπικό τομέα, τα πράγματα πλέον είναι δύσκολα και πρέπει να κατανοήσετε ότι οι άνθρωποι δεν αλλάζουν, απλά υπάρχουν οι συνθήκες που βοηθούν, στο να τους δείτε με το πραγματικό τους πρόσωπο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Για σας τους Διδύμους, οι καταστάσεις σε επαγγελματικό και επικοινωνιακό τομέα, μάλλον θα χρειαστούν βοήθεια και ηρεμία. Μην τα βλέπετε όλα δύσκολα και μονόπλευρα, αφήστε για λίγο να εξελιχθούν τα πράγματα, κρατώντας αποστάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Για σας τους Καρκίνους, υπάρχουν πολλά που πρέπει να προσέξετε αυτή την περίοδο και ένα από αυτά είναι η έντονη συναισθηματική σας εξάρτηση, από πρόσωπα που δεν σας καταλαβαίνουν.

ΛΕΩΝ

Οι σχέσεις σας σήμερα, είναι ο τομέας που θα σας απασχολήσει περισσότερο. Είναι ένα δύσκολο πέρασμα που καλό είναι να μην κρίνετε με αυστηρότητα τους άλλους, εφόσον κατά το παρελθόν, τα ίδια πρόσωπα, σας έχουν αποδείξει ότι σας νοιάζονται.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Για σας, η μέρα αυτή δυσκολεύει λίγο την επικοινωνία σας, σας κάνει περισσότερο απρόσεκτους και γενικότερα, σας κυνηγούν τα μικροατυχήματα. Αφήστε την μέρα αυτή να μείνει στο χρονοντούλαπο των δύσκολων ημερών του Νοέμβρη και σκεφτείτε το επόμενο πλάνο σας.

ΖΥΓΟΣ

Το θέμα που σας απασχολεί και θα σας απασχολεί, χωρίς να θέλω να σας κάνω απαισιόδοξους, αλλά να γίνετε πιο υποψιασμένοι, είναι ο τομέας των οικονομικών σας. Φροντίστε τον και νοικοκυρέψτε τον, με τον καλύτερο τρόπο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Εσείς και οι άλλοι, αυτό είναι το μεγάλο σας στοίχημα, που προς το παρόν σας πληγώνει. Ποιοι θα μείνουν κοντά σας και ποιοι θα φύγουν γιατί, απλά δεν υπήρχαν ποτέ, οπότε και η στεναχώρια δεν βοηθά καθόλου. Αγαπήστε τον εαυτό σας, αλλά όχι με εγωκεντρική διάθεση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Για σας τους Τοξότες, σήμερα θα υπάρξουν συζητήσεις και επαφές, που μάλλον θα σας δημιουργήσουν πολλά ερωτηματικά και αμφιβολίες. Ένα δύσκολο διάστημα για μικρές μετακινήσεις και συμβόλαια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Για σας τους Αιγόκερους, η μέρα αυτή έχει μία δύσκολη συναισθηματική χροιά, ακόμη και αν η Αφροδίτη στο δικό σας ζώδιο, προσπαθεί να σας δώσει χαρά σε αυτό τον τομέα. Κάτι αλλάζει σήμερα, που θα σας δημιουργήσει ένταση και συναισθηματικό πόνο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη στο δικό σας ζώδιο, δέχεται σήμερα δύσκολες πλανητικές επιρροές και μάλιστα σας προτρέπει, να αφήσετε για λίγο τα πολλά και σημαντικά, γιατί απλά δεν θα καταφέρετε τα αποτελέσματα που είχατε κατά νου.

ΙΧΘΥΕΣ

Για σας τα ψαράκια, είναι μία μέρα που θα έχετε πολλά να σκεφτείτε, βάζοντας σε πρώτο πλάνο τις σχέσεις σας με τους άλλους. Φροντίστε να κάνετε μία απαραίτητη στάση, να σκεφτείτε τα υπέρ και τα κατά μιας σχέσης.