Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για την Τρίτη 16/11/2021

 
Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για την Τρίτη 16/11/2021

Ενημερώθηκε: 15/11/21 - 23:08

Ζώδια: Το Φεγγάρι προχωρά στο ζώδιο του Κριού, στο δεύτερο προς τρίτο δεκαήμερο, όπου η θέση αυτή, συνεχίζει να είναι άβολη, για την ευαίσθητη φύση της Σελήνης. Από την άλλη, ένα πολύ θετικό πλανητικό γεγονός είναι, ο Ήλιος, που θα σχηματίσει μία πολύ θετική γωνία εξαγώνου με τον πλανήτη Πλούτωνα. Δείχνει την στιγμή, που αναζητάμε την αναγέννηση, σε αντίθεση, των δυσκολιών που περνάμε, αυτή την περίοδο. Η καλή επίσης επίδραση που θα έχει αυτή η όψη, είναι ότι αντιλαμβανόμαστε πιο εύκολα, το τι συμβαίνει πίσω από τις καταστάσεις που βιώνουμε, αλλά και να κατανοήσουμε τις δικές μας προσωπικές ανάγκες. Τα ζώδια που ευνοούνται σήμερα είναι της Γης και του Νερού, [Ταύρος – Παρθένος – Αιγόκερως - Καρκίνος – Σκορπιός – Ιχθύες], του τρίτου δεκαημέρου.

Ποιο αναλυτικά για τα δώδεκα ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα θα μπορέσετε να σκεφτείτε, με μεγαλύτερη δυναμική, ένα επαγγελματικό σας σχέδιο. Ίσως μάλιστα, να κάνετε ένα πολύ καλό προγραμματισμό σε κάποια οικονομικά σας θέματα, που σας έχουν ταλαιπωρήσει αρκετά.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ήλιος απέναντι από το δικό σας ζώδιο, θα φροντίσει σήμερα κάποιες προσωπικές σας υποθέσεις, ώστε να αναπτυχθούν και να παραμείνουν στην ζωή σας, όσοι πραγματικά αξίζουν να είναι δίπλα σας. Για σας του τρίτου δεκαημέρου, αυτές οι μέρες, θα δώσουν αρκετά γεγονότα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Για σας, οι επαγγελματικές σας δραστηριότητες, θα έχουν αρκετές δυνατότητες και εξελίξεις. Πολύ πιθανόν να κερδίσετε ένα σημαντικό χρηματικό ποσόν, σαν μπόνους ή δώρο, από πρόσωπο, που εκτιμά τις προσπάθειες σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα θα υπάρξει ένα φτερούγισμα στην προσωπική σας ζωή, ένα συναισθηματικό αεράκι, που θα ανεβάσει την ψυχολογία σας. Πολύ πιθανόν να έχετε μία πολύ σημαντική αναφορά, για την σχέση σας, κυρίως εσείς του τρίτου δεκαημέρου.

ΛΕΩΝ

Μία καλή εξέλιξη θα υπάρξει σήμερα, σε οικογενειακά, αλλά και σε επαγγελματικά σας ζητήματα. Είναι μία μέρα που θα ανανεώσει τις σχέσεις σας με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, μέσα από την δική σας προσπάθεια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μία πάρα πολύ καλή μέρα για να επικοινωνήσετε, να κλείσετε κάποιες συμφωνίες και να φροντίσετε ώστε να απαλλαγείτε, από καταστάσεις, που δεν σας ταιριάζουν. Ιδίως εσείς του τρίτου δεκαημέρου, κάντε μία εσωτερική επανάσταση και διεκδικήστε το καλύτερο για σας.

ΖΥΓΟΣ

Σε ένα οικονομικό θέμα θα έρθει μία ουσιαστική λύση. Μάλλον έχετε απογοητευτεί αρκετά από τις καταστάσεις που βιώνετε το τελευταίο διάστημα, αλλά σίγουρα θα πάρετε ουσιαστική βοήθεια από την οικογένεια σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα η δυνατή όψη Ήλιου, Πλούτωνα, αναμφίβολα θα σας ανανεώσει, θα σας γεμίσει με πείσμα, αλλά και θα σας φέρει πιο κοντά με πρόσωπα από το περιβάλλον σας. Ιδίως για σας του τρίτου δεκαημέρου, τα γεγονότα θα είναι πολλά και έντονα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα είναι μία πολύ δυνατή μέρα, που αφορά κυρίως τα εργασιακά σας θέματα, αλλά και την οικονομική σας θέση. Ίσως να συμβούν κάποια γεγονότα που θα σας δώσουν ουσιαστικότερες λύσεις σε πρακτικά θέματα, που σας απασχολούν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πολύ καλή μέρα για σας του τρίτου δεκαημέρου, όπου θα υπάρξουν καλές προοπτικές σε κάποια σχέδια σας, που είχαν σταματήσει λόγο συνθηκών. Αγαπημένα σας πρόσωπα, θα είναι εκείνα που θα σας φροντίσουν, ακόμη και αν περνάτε μία ιδιαίτερα δύσκολη κατάσταση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Βρίσκεστε πολύ κοντά σε μία επαγγελματική πρόταση, ή εξέλιξη, ιδίως εσείς που ανήκετε στο τρίτο δεκαήμερο. Γενικότερα αυτές τις μέρες να περιμένετε γεγονότα που αφορούν το οικογενειακό σας περιβάλλον.

ΙΧΘΥΕΣ

Είναι μία αρκετά βοηθητική μέρα, όπου πολλά θέματα που αφορούν, μετακινήσεις, σπουδές, επικοινωνία και επαγγελματικό προσανατολισμό, βρίσκονται κοντά στην ολοκλήρωση τους. Μία παλιά γνωριμία, κάνει την εμφάνιση της και σας αναστατώνει.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ