Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για την Τρίτη 9/11/2021

 
Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για την Τρίτη 9/11/2021

Ενημερώθηκε: 08/11/21 - 18:03

Ζώδια: Η Σελήνη συνεχίζει την πορεία της στο ζώδιο του Αιγόκερω, όπου κάποια στιγμή της μέρας συναντά τον πλανήτη Πλούτωνα. Είναι ένδειξη μίας περίεργα έντονα φορτισμένης μέρας, όπου οι συνθήκες που επικρατούν δείχνουν μία ψυχική και σωματική κούραση, κυρίως στους Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους, του τρίτου δεκαημέρου. Η δύσκολη επίσης όψη του Άρη με τον Κρόνο, επισφραγίζει μία περίοδο απρόσωπου και εγωιστικού τρόπου της εξουσίας, των ανωτέρων ή του κεφαλαίου. Σε προσωπικό επίπεδο δείχνει ότι το άτομο έχει αδυναμία να προχωρήσει σε νέα σχέδια, όπου λείπει η τόλμη και η βοήθεια από τους γύρω του. Εκείνοι που θα επηρεαστούν περισσότερο είναι οι Σκορπιοί, Υδροχόοι, Ταύροι και Λέοντες, του δευτέρου πενθημέρου.

Πιο αναλυτικά για τα δώδεκα ζώδια:

ΚΡΙΟΣ

Για σας τους Κριούς, η μέρα αυτή έχει μία δυσκολία στην τακτοποίηση των υποχρεώσεων σας, κάτι που θα σας χαλάσει γενικότερα την διάθεση. Ίσως μάλιστα να νιώσετε προδοσία από κοντινά σας πρόσωπα, όταν θα δείτε να αγνοούν τις ανάγκες σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Για σας τους Ταύρους, η Σελήνη στο ένατο σπίτι σας, θα ενεργοποιήσει αρκετά την επικοινωνία σας, αλλά και τους μακρινούς τόπους, σαν ένδειξη μιας βοήθειας από εκεί. Για σας του δευτέρου πενθημέρου, μία περίεργη κατάσταση, θα σας ανατρέψει την επαγγελματική και συναισθηματική σας πορεία, έστω και για λίγο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Για σας τους Διδύμους, η μέρα αυτή έχει μία αρκετά πολύπλοκη ψυχολογική αναστάτωση, όπου θα πρέπει να αναγνωρίσετε κάποια λάθη σας, από το παρελθόν, για να συνεχίσετε, χωρίς βάρη και επαναλαμβανόμενες αποτυχίες. Προσοχή στις απρόσεκτες αγορές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Απέναντι από το δικό σας ζώδιο, η Σελήνη, έρχεται σε σύνοδο με τον Πλούτωνα, τον σκοτεινό πλανήτη, που θέλει να αφανίσει για να ξαναγεννηθεί από την αρχή. Έτσι θα νιώσετε σήμερα για τις σχέσεις σας και γενικότερα, για τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΛΕΩΝ

Για σας, η μέρα αυτή θα έχει το στίγμα μιας έντονης εργασιακής αναζήτησης. Μπορεί να σκεφτείτε τι σας λείπει από την καθημερινότητα σας, για να γίνετε περισσότερο ευτυχισμένοι, κάτι που αυτή την στιγμή δεν συνωμοτεί το σύμπαν για να το πραγματοποιήσει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έντονα συναισθήματα σήμερα, θα σας κάνουν να έρθετε πιο κοντά με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Βέβαια θα υπάρξει μία κακή επικοινωνία, με άτομα από το περιβάλλον σας, όπου, μην αφήσετε να σας επιπλήξουν, για να περάσουν την δική τους γνώμη, ακυρώνοντας στην ουσία, εσάς.

ΖΥΓΟΣ

Η οικογένεια και το περιβάλλον που λειτουργείτε καθημερινά, όπως είναι και ο επαγγελματικός σας χώρος, χρειάζεται οπωσδήποτε κάποιες αλλαγές, που θα σας κάνουν να νιώθετε περισσότερο ασφαλείς. Η οικονομική σας κατάσταση, θα σας πιέσει αρκετά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Για σας τους Σκορπιούς, καλό είναι να ρίξετε τους τόνους, κυρίως εσείς που έχετε γεννηθεί το δεύτερο πενθήμερο, όπου θα βρεθείτε απέναντι σε καταστάσεις που δεν θα είναι ευνοϊκές, αν αντιμάχεστε. Γενικότερα η περίοδος αυτή θέλει αρκετή προσοχή και μην φτάνετε τα πράγματα στα άκρα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είστε σε ένα διήμερο, που η οικονομική σας κατάσταση σας προβληματίζει και σας δημιουργεί ανασφάλεια. Τακτοποιήστε το πορτοφόλι σας, αλλά την καρδιά σας, που μάλλον κάτι αλλάζει σε προσωπικό επίπεδο και θέλετε να το φροντίσετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη και σήμερα στο δικό σας ζώδιο, έρχεται σε σύνοδο με τον πλανήτη Πλούτωνα, αλλάζει η ψυχολογία σας, νιώθετε εγκλωβισμένοι σε πάθη και σκέψεις, που μάλλον δεν είναι η πραγματική εικόνα μιας κατάστασης. Μέρα είναι θα περάσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μία μέρα με πολύ πάθος, αλλά και δυσκολίες στο να ολοκληρώσετε ακριβώς τα σχέδια σας. Κυρίως εσείς του δευτέρου πενθημέρου, θα έχετε μία δύσκολη προσαρμογή σε κάθε νέο ξεκίνημα, οπότε είναι απαγορευτικό σήμερα, για κάθε αφετηρία.

ΙΧΘΥΕΣ

Για σας τους Ιχθύες, είναι μία μέρα που θα σας δημιουργήσει έντονα πάθη, αλλά δυστυχώς δεν θα σας προσφέρουν [ασφάλεια]. Έχετε πολύ ευαίσθητες χορδές, που δεν αντέχουν τα πολλά [φάλτσα], που σας προκαλούν οι λάθος άνθρωποι.