Ζώδια: Oι αστρολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα από 19/10/2020 έως 25/10/2020

 
Ζώδια: Oι αστρολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα από 19/10/2020 έως 25/10/2020

Ενημερώθηκε: 24/10/20 - 18:51

Zώδια: Αυτή η εβδομάδα θα έχει πολύ καλές εξελίξεις, αναφέρει η αστρολόγος Αλεξάνδρα Καρτά στις προβλέψεις της για την εβδομάδα από 19/10/2020 έως 25/10/2020. Δείτε αναλυτικά την πρόβλεψη για το κάθε ζώδιο:


ΚΡΙΟΣ

Για σας τους Κριούς, οι μέρες αυτές θα βοηθήσουν σημαντικά στο να δείτε τις καταστάσεις με περισσότερη ηρεμία και να πάρετε τις αποστάσεις σας, που θα είναι πολύ ωφέλιμες για αυτή την περίοδο. Επίσης θα έρθουν κάποιες οικονομικές ευκαιρίες, που θα σας βοηθήσουν να βάλετε τάξη σε τυχόν εκκρεμότητες που έχετε. Η εργασία σας θα έχει μία ανέλπιστη άνοδο, και θα πρέπει να πιάσετε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν.

ΤΑΥΡΟΣ

Για σας τους Ταύρους, η εβδομάδα αυτή είναι πολύ θετική και σίγουρα θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε θέματα που εκκρεμούν. Η Αφροδίτη από το ζώδιο της Παρθένου, θα δημιουργήσει πολύ θετικές όψεις με την πολυσταυρία Πλούτωνα – Κρόνο – και Δία, βάζοντας νέα δεδομένα στην προσωπική σας ζωή. Οι ευκαιρίες που θα σας δοθούν θα είναι αρκετές και άξιες να σας χαλαρώσουν από την πίεση της περασμένης εβδομάδας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η εβδομάδα αυτή θα σας δώσει αρκετές ευκαιρίες να κάνετε πιο ευχάριστη την καθημερινότητα σας, να φροντίσετε τον χώρο σας και να έρθετε πιο κοντά με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Η Αφροδίτη στο τέταρτο ηλιακό σας σπίτι, θα λειτουργήσει πολύ υποστηρικτικά, σε κάθε συναισθηματική και οικονομική σας επιδίωξη. Βέβαια μην ξεχνάτε ότι ο Ερμής με την ανάδρομη πορεία του, δεν σας επιτρέπει να προγραμματίζεστε σε βάθος χρόνου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Για σας τους Καρκίνους, αν και έχετε ακόμη κάποιες ταλαιπωρίες, με πρόσωπα που επιδιώκουν να σας κάνουν δύσκολη την ζωή, η Αφροδίτη από την Παρθένο, σταματά για λίγο αυτή την αρνητικότητα και σας βοηθά να γλυκάνετε τις σχέσεις σας με τους άλλους. Ήρθε η στιγμή να ανοίξετε κάποια [παράθυρα] στο μέλλον και να ανακαλύψετε τις δυνατότητες σας, σε κάθε τομέα.

ΛΕΩΝ

Για σας τους λαμπερούς Λέοντες, οι μέρες αυτές είναι στην κυριολεξία μία όαση, εφόσον θα δείτε να έρχονται προς το μέρος σας πρόσωπα που θα φροντίσουν τις ανάγκες σας και τα όνειρά σας. Μπορεί να είναι πρόσωπα μέσα από το οικογενειακό σας περιβάλλον, τους συνεργάτες σας, ή που να ανήκουν στον επαγγελματικό σας χώρο. Ένα ζήτιμα που αφορά ένα ακίνητο, θα σας απασχολήσει το επόμενο διάστημα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Για σας τους Παρθένους, αυτή η περίοδος θα σας φέρει αρκετά καλά γεγονότα. Ξεκινώ με την Αφροδίτη που βρίσκεται στο δικό σας ζώδιο και φροντίζει να σας δίνει γοητεία, καλή προσωπική ζωή και οικονομικές ευκαιρίες. Ο Ερμής στο ζώδιο του Σκορπιού, μπορεί να είναι ανάδρομος, αλλά φροντίζει να τακτοποιείτε εκκρεμότητες από το παρελθόν. Επίσης αυτή την εβδομάδα υπάρχει η τάση να επιστρέφουν πρόσωπα από το παρελθόν.

ΖΥΓΟΣ

Η εβδομάδα αυτή είναι μία καλή περίοδος για να τακτοποιήσετε οικονομικά θέματα. Ακόμη και αν έχετε πιεστεί αρκετά σε αυτό τον τομέα, θα υπάρξουν βοηθητικοί παράγοντες που θα σας βγάλουν από την πίεση και την ανασφάλεια. Επίσης κάποιο πρόσωπο από το οικογενειακό σας περιβάλλον, θα σας βοηθήσει σημαντικά, να πάρετε αποφάσεις για ένα προσωπικό θέμα, που σας έχει ταλαιπωρήσει αρκετά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπημένοι μου Σκορπιοί, ξεκινά από τις 23/10, η περίοδος των γενεθλίων σας και σίγουρα θα έχετε μία πλούσια γενέθλια χρονιά από κάθε άποψη. Η εβδομάδα αυτή θα σας δείξει ένα πολύ γλυκό πρόσωπο, εφόσον η Αφροδίτη από το ζώδιο της Παρθένου, θα κάνει πολύ καλές όψεις με την πολυαστρία που βρίσκεται στον Αιγόκερω. Θα υπάρξουν λοιπόν άνθρωποι που θα θελήσουν να σας βοηθήσουν ουσιαστικά, αλλά και να εξελίξετε κάποιο παλιό σας σχέδιο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Για σας τους Τοξότες, οι μέρες αυτές θα έχουν αρκετό παρασκήνιο και πολλές σκέψεις, που θα περιπλέκουν κάποια στιγμή την προσωπική σας ζωή. Μην αφεθείτε σε πειραματισμούς και αφήστε προς το παρόν τα πράγματα ως έχουν. Τα καλά νέα έρχονται από τον οικονομικό και επαγγελματικό τομέα, που θα υπάρξουν καλές προτάσεις και ξαφνικά κέρδη, από εκεί που δεν περιμένατε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αυτή η εβδομάδα είναι αρκετά βοηθητική και ευχάριστη, μετά από μία περίοδο που πραγματικά σας είχε ταλαιπωρήσει. Η Αφροδίτη στο ζώδιο της Παρθένου, θέλει σίγουρα να αναθερμάνει τις σχέσεις σας με πρόσωπα, που για κάποιους λόγους είχαν απομακρυνθεί από σας. Βέβαια οι αισιόδοξες αυτές ανάσες δεν θα κρατήσουν για πολύ, γι αυτό το λόγο μην αφήσετε τις ευκαιρίες να χαθούν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Για σας τους Υδροχόους του πρώτου δεκαημέρου, η είσοδος του Ήλιου στο ζενίθ του ωροσκοπίου σας, θα φέρει καλά νέα στην επαγγελματική και κοινωνική σας ζωή. Πολύ πιθανόν να ανανεώσετε μία παλιά συνεργασία, ή να βρεθείτε σε ένα παλιό επαγγελματικό σας περιβάλλον, με καλύτερες συνθήκες. Επίσης, τα οικονομικά, θα σας απορροφήσουν την ενέργεια, εφόσον θα υπάρξουν και κάποια νομικά θέματα, που θα έχουν μία ασαφή εικόνα.

ΙΧΘΥΕΣ

Μια πολύ καλή περίοδος ανοίγει για σας τους Ιχθύς, εφόσον οι προσωπικές σας υποθέσεις θα πάνε καλύτερα και σίγουρα σε αυτό θα παίξουν ρόλο οι άνθρωποι που βρίσκονται κοντά σας και θέλουν να σας βλέπουν να περνάτε καλά. Ο Ήλιος κατά την είσοδο του στο ζώδιο του Σκορπιού, ανανεώνει τα σχέδια σας, σας δημιουργεί καλές συνθήκες να ταξιδέψετε, να ασχοληθείτε με πνευματικές εργασίες και να κάνετε πιο όμορφη την καθημερινότητα σας.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ