Βροχή καταγγελιών κατά του Γιώργου Κιμούλη από γνωστές ηθοποιούς!

Πολλαπλές καταγγελίες από Ελληνίδες ηθοποιούς κατά του Γιώργου Κιμούλη!
Ενημερώθηκε: 27/01/21 - 19:22

Σάλος έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες ώρες μετά τις καταγγελίες της Ζέτας Δούκα κατά του Γιώργου Κιμούλη.

Συγκεκριμένα, η Ζέτα Δούκα κατήγγειλε ότι ο γνωστός σκηνοθέτης της άσκησε σωματική και λεκτική βία κατά την διάρκεια συνεργασία τους στο παρελθόν.

Μάλιστα, ο Γιώργος Κιμούλης της έκανε αμέσως μήνυση υποστηρίζοντας και δημόσια πως όλα αυτά είναι ανυπόστατα ψέματα και πως μάλλον ο λόγος που το έκανε είναι για να ανήκει και αυτή στο κύμα των ημερών με τις σεξουαλικά κακοποιημένες γυναίκες!

Ωστόσο, αυτή της η καταγγελία φαίνεται πως άνοιξε τον ασκό του Αιόλου, καθώς πολλές Ελληνίδες ηθοποιοί πήραν το βήμα και μίλησαν για τις δικές τους «κακές» εμπειρίες με τον σκηνοθέτη.

Μία από αυτές είναι η Κατερίνα Γερονικολού, η οποία ανέφερε περιστατικά ψυχολογικού εκφοβισμού από τον σκηνοθέτη την περίοδο μάλιστα που είχε διαρρεύσει στα μέσα ότι ήταν ζευγάρι!

Ωστόσο, σήμερα επήλθε βροχή καταγγελιών και από άλλες γυναίκες του χώρου, όπως η Αλεξάνδρα Ταβουλάρη, η οποία αποκάλυψε ότι λόγω της συμπεριφοράς και των ξεσπασμάτων που είχε ο Γιώργος Κιμούλης, εκείνη αναγκάστηκε να αποχωρήσει από την παράσταση που θα πρωταγωνιστούσαν μαζί.

Έπειτα ακολούθησε η Ευδοκία Ρουμελιώτη η οποία κατήγγειλε κι αυτή από την πλευρά της τον Γιώργο Κιμούλη κάνοντας αναφορά στην κακή συνεργασία που είχαν στον παρελθόν.

Και τέλος, η Φαίη Ξυλά η οποία αναφέρθηκε στη συνεργασία της με τον Γιώργο Κιμούλη, την οποία την χαρακτήρισε από τις πιο δύσκολες συνεργασίες που είχε στο χώρο.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ