Α/ΓΕΣ Αντιστράτηγος Γ.Κωστίδης : Διήμερη περιοδεία σε μονάδες και σχηματισμούς του Δ’ ΣΣ’ στον Έβρο

 
Α/ΓΕΣ Αντιστράτηγος Γ.Κωστίδης : Διήμερη περιοδεία σε μονάδες και σχηματισμούς του Δ’ ΣΣ’ στον Έβρο

Ενημερώθηκε: 20/04/24 - 23:36

Του Λεωνίδα Σ. Μπλαβέρη

Διήμερη περιοδεία σε μονάδες και σχηματισμούς του Δ’ Σώματος Στρατού (Δ’ΣΣ) στον Έβρο πραγματοποίησε ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού Αντιστράτηγος Γεώργιος Κωστίδης το διάστημα από 18 έως 19 Απριλίου 2024,  συνοδευόμενος από τον Διοικητή του Σώματος Αντιστράτηγο Σταύρο Παπασταθόπουλο.

Ειδικότερα, ο Αρχηγός επισκέφθηκε τις έδρες της ΧVΙ Μηχανοκινήτου Μεραρχίας Πεζικού (ΧVI Μ/Κ ΜΠ), της ΧΙΙ Μηχανοκινήτου Μεραρχίας Πεζικού (ΧΙΙ Μ/Κ ΜΠ), Σχηματισμούς, όπως η 3η Μηχανοκίνητη Ταξιαρχία «Ρίμινι», η 31 Μ/Κ ΤΑΞ, η ΧΧΙΙΙ (23η) Τεθωρακισμένη Ταξιαρχία «3ο Σύνταγμα Ιππικού – Δορύλαιο», το 21 Μ/Κ Σύνταγμα Πεζικού «Δράμα», Μονάδες, Στρατιωτικές εγκαταστάσεις και Επιτηρητικά Φυλάκια (ΕΦ).

Όπως σημειώνεται από το ΓΕΣ, ο Αρχηγός κατά τις επισκέψεις του, απεύθυνε σύντομο χαιρετισμό, έδωσε τις κατευθυντήριες οδηγίες και συνεχάρη το προσωπικό για το έργο το οποίο επιτελεί. 

Αξίζει να σημειωθούν ότι κατά το διάστημα της διήμερης παρουσίας του Αρχηγού ΓΕΣ στους προαναφερθέντες σχηματισμούς και μονάδες, ο Αρχηγός παρέστη στα εγκαίνια από τον Υπουργός Εθνικής Αμύνης κ. Νίκο Δένδια των πρώτων οικημάτων για τα στελέχη των ΕΔ στην περιοχή της Ορεστιάδος, παρουσία και του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ Στρατηγού Δημητρίου Χούπη. 

Επίσης, μάλλον συμπτωματικώς, ο Αρχηγός επισκέφθηκε τις έδρες των 3ης και 31ης Μ/Κ Ταξιαρχιών Πεζικού, τις μέρες που οι διοικητές τους ο μεν ένας πήγε στην Ανατολική Θράκη και επισκέφθηκε αντίστοιχη μονάδα του τουρκικού στρατού, ενώ ο άλλος δέχτηκε στην έδρα του σχηματισμού του τον διοικητή αντίστοιχου τουρκικού σχηματισμού. 

Μάλλον τυχαίως…  

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ