Ν.Δένδιας: Επίσκεψη – ενημέρωση στην ΧΧIV Τεθωρακισμένη Ταξιαρχία στο Λιτόχωρο

 
Ν.Δένδιας: Επίσκεψη – ενημέρωση στην ΧΧIV Τεθωρακισμένη Ταξιαρχία στο Λιτόχωρο

Ενημερώθηκε: 15/05/24 - 18:24

Του Λεωνίδα Σ. Μπλαβέρη

Ενημερωτική επίσκεψη στο Λιτόχωρο και στην έδρα της XXIV (24ης) Τεθωρακισμένης Ταξιαρχίας (XXIV ΤΘΤ), που φέρει την ιστορική ονομασία «1ο Σύνταγμα Ιππικού - «Φλώρινα», πραγματοποίησε ο Υπουργός Εθνικής Αμύνης κ. Νίκος Δένδιας, συνοδευόμενος από τον Γενικό Γραμματέα του ΥΠΕΘΑ κ. Αντώνη Οικονόμου.

Ο Υπουργός, παρουσία του Διοικητή της 1ης Στρατιάς/EU–OHQ Αντιστράτηγου Δημόκριτου Κωνσταντάκου και του Διοικητή της ΧΧ (20ης) Τεθωρακισμένης Μεραρχίας Υποστράτηγου Ηλία Κωστάκη, ενημερώθηκε από τον Διοικητή της XXIV ΤΘΤ Ταξίαρχο Λάζαρο Νάκο, για την αποστολή του Σχηματισμού και άλλα τρέχοντα επιχειρησιακά θέματα.

Ακολούθως, αυτή την ώρα, σε καθαρώς πολιτικό επίπεδο, ο κ.Δένδιας ως Βουλευτής της ΝΔ στη Β3 εκλογική περιφέρεια Νοτίου Τομέα Αθηνών και με την ιδιότητα του συντονιστή του κόμματος για τις Ευρωεκλογές στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, επισκέπτεται την Κατερίνη. Εκεί ο κ. Δένδιας θα συναντηθεί με την Υφυπουργό Αναπτύξεως και Βουλευτή Πιερίας κυρία Άννα Μάνη – Παπαδημητρίου και τους Βουλευτές Πιερίας της ΝΔ κ.Ξενοφώντα Μπαραλιάκο και κ.Σπύρο Κουλκουδίνα, όπως και με κομματικά στελέχη. 

Στη συνέχεια ο κ. Δένδιας θα επισκεφθεί το Δημαρχείο Κατερίνης, όπου θα συναντηθεί με τον Δήμαρχο κ. Ιωάννη Ντούμο, όπως και το Διοικητήριο της Περιφερειακής Ενότητος Πιερίας, όπου θα συναντηθεί με την Αντιπεριφερειάρχη κυρία Σοφία Μαυρίδου και τους Δημάρχους Δίου -  Ολύμπου κ. Ευάγγελο Γερολιόλιο και Πύδνας – Κολινδρού κ. Χρήστο Κομπατσιάρη.

Τέλος, ο κ. Δένδιας θα συνομιλήσει με πολίτες της Πιερίας, σε καφέ της Κατερίνης.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ