Δύο θρύλοι στην ίδια σκηνή! Jeep Compass και Rolling Stones On Tour

 
Δύο θρύλοι στην ίδια σκηνή! Jeep Compass και Rolling Stones On Tour

Ενημερώθηκε: 23/03/18 - 11:50

Η μουσική των Rolling Stones, έφερε την επανάσταση στην ροκ σκηνή και συνεχίζει να εμπνέει εκατομμύρια fans. Η τεχνολογία της Jeep για περισσότερα από 75 χρόνια αποτελεί συνώνυμο της αυτοκινητιστικής ελευθερίας και ανακάλυψης και δεν σταματά να επαναπροσδιορίζει την κατηγορία των SUV που η ίδια δημιούργησε.

Η συνεργασία των δύο θρύλων ξεκίνησε το 2014.Και φέτος μπαίνει αισίως στο 5 έτος. Ο τίτλος της Ευρωπαϊκής Περιοδείας των RollingStones, ‘NoFilter’, δεν θα μπορούσε να περιγράφει καλύτερα και την αυθεντική πορεία της Jeep.

Γιατί οι εμπειρίες που αποκτάς στο τιμόνι ενός Jeep, δεν χρειάζονται φίλτρο για να γίνουν ομορφότερες.

Σε λίγες ημέρες, οι δύο θρύλοι ξαναπαίρνουν τους δρόμους στο τιμόνι των Jeep, για την φετινή Ευρωπαϊκή Περιοδεία του συγκροτήματος που ξεκινά από το Δουβλίνο στις 17 Μαΐου και θα διασχίσει πολλές πόλεις της Ευρώπης μέσα από 14 συναυλίες.

Rolling Stones

Σε όλες της πόλεις που θα επισκεφθεί το συγκρότημα, οι παρευρισκόμενοι θα απολαύσουν την ανόθευτη μουσική των και θα ζήσουν παράλληλα μία εμπειρία Jeep μέσα από ειδικές δράσεις που θα τους φέρουν πιο κοντά στον αυθεντικό κόσμο των εμβληματικών SUV.

Πρωταγωνιστής στη σκηνή αλλά και τα εντυπωσιακά venues των συναυλιών των Rolling Stones, το Jeep Compass, το νέο premium SUV της Jeep που τώρα διατίθεται στην ελληνική αγορά με ‘Bonus εξερεύνησης’ και προνομιακή τιμή 24.100 ευρώ για αυστηρά περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων ώστε φέτος το καλοκαίρι, να σας προσφέρει εμπειρίες και συγκινήσεις που… δεν θα χρειάζονται κανένα φίλτρο!