Η επίσημη παρουσίαση των ηλεκτρικών μοντέλων DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4x4 και DS 3 CROSSBACK E-TENSE

Η επίσημη παρουσίαση των ηλεκτρικών μοντέλων DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4x4  και  DS 3 CROSSBACK E-TENSE
Ενημερώθηκε: 06/11/19 - 13:32

Στη φετινή έκθεση“Αυτοκίνηση Anytime 2019”η DS Automobiles θα παρουσιάσει επίσημα σε πρώτη Πανελλήνια Πρεμιέρα στο κοινό τα νέα E-Tense μοντέλα, το Plug-in υβριδικό DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4x4, αλλά και το πρώτο 100% ηλεκτρικό όχημα, το DS 3 CROSSBACK E-TENSE που είναι ο προάγγελος  των ηλεκτρικών οχημάτων νέας γενιάς.

Τα πολυτελή αυτοκίνητα της γαλλικής  Μάρκα DS Automobiles θα βρίσκονται  και φέτος στο περίπτερο 23 της DS Automobiles,στη μοναδική ετήσια έκθεση αυτοκινήτου στην Ελλάδα, “Αυτοκίνηση Anytime 2019”, που θα πραγματοποιηθεί από τις  9 έως και τις 17 Νοεμβρίου 2019 στον εκθεσιακό χώρο του Ολυμπιακού Ακίνητου Ξιφασκίας, στο πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο.

Δυναμικό παρόν θα δώσουν και τα συμβατικά μοντέλα της Μάρκας, το απόλυτα εκλεπτυσμένο DS 7 CROSSBACK που συνδυάζει αρμονικά την AvantGarde αισθητική με τεχνολογίες αιχμής, αλλά και το νέο DS 3 CROSSBACK, το “IconofHigh-techstyle” αυτοκίνητο που αποτελεί την επιτομή της πολυτέλειας σε compact διαστάσεις.

ΗDS Automobiles ξεχωρίζει στην avant garde κατηγορία. Έχει με παράδοση στην αριστεία, την καινοτομία και την τεχνολογία αλλά και στο όλο το φάσμα των υπηρεσιών της. 

Tags