Μαθητές, επισκέφθηκαν το εργοστάσιο της Nissan στην Βαρκελώνη

Μαθητές, επισκέφθηκαν  το εργοστάσιο της Nissan στην Βαρκελώνη
Ενημερώθηκε: 29/06/19 - 02:40

Το  εργοστάσιο της Nissan στην Βαρκελώνη, προσφέρει σε μαθητές σχολείων την ευκαιρία για μια συναρπαστική ξενάγηση στα “ενδότερα” της αυτοκινητοβιομηχανίας. 

Το συγκεκριμένο  πρόγραμμα, το οποίο ξεκίνησε τον περασμένο Ιανουάριο, δίνει τη δυνατότητα σε μαθητές  από διάφορες σχολικές τάξεις, να ανακαλύψουν τις διαδικασίες παραγωγής που εφαρμόζει η Nissan για την κατασκευή των οχημάτων της. 

Οι μικροί  επισκέπτες μαθαίνουν για την ιστορία της Nissan και πώς η εταιρεία ανταποκρίνεται στις παγκόσμιες προκλήσεις της αυτοκινητοβιομηχανίας και σε τομείς όπως  η αυτόνομη οδήγηση, η ψηφιακή συνδεσιμότητα και τα οχήματα με μηδενικές εκπομπές ρύπων. Οι επισκέπτες απολαμβάνουν την εμπειρία της περιήγησης στο εσωτερικό του εργοστασίου όπου κατασκευάζονται τα NAVARA, αλλά και το αμιγώς ηλεκτροκίνητο  e-NV200, η παραγωγή του οποίου γίνεται αποκλειστικά στη Βαρκελώνη για όλο τον κόσμο.

Μαθητές, επισκέφθηκαν  το εργοστάσιο της Nissan στην Βαρκελώνη

 

Τέτοιου είδους επισκέψεις, δημιουργούν τον  ενθουσιασμό στους μαθητές για ενδεχόμενη σταδιοδρομία στη αυτοκινητοβιομηχανία,  προσφέροντας μια μοναδική αντίληψη στον κόσμο της προηγμένης μηχανικής. Η Nissan έχει δώσει σε περισσότερους από 800 μαθητές  την ευκαιρία να δουν, από πρώτο χέρι, τον κόσμο της αυτοκινητοβιομηχανίας, από τις αρχές του 2019.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

 

Η Nissan θα συνεχίσει να θεσπίζει πρωτοβουλίες στην κατεύθυνση μια  κοινωνίας με μηδενικές εκπομπές ρύπων, εμπνέοντας τις επόμενες γενιές σχεδιαστών και μηχανικών αυτοκινήτων.

Μαθητές, επισκέφθηκαν  το εργοστάσιο της Nissan στην Βαρκελώνη