Πάγωσαν από το ατύχημα στην F2 με πρωταγωνιστή τον γιό του Σουμάχερ

Πάγωσαν από το ατύχημα στην F2 με πρωταγωνιστή τον γιό του Σουμάχερ
Ενημερώθηκε: 05/12/20 - 20:47

Όσοι παρακολουθούσαν τη μάχη ανάμεσα στον γιό του 7 φορές πρωταθλητή στη F1,M.Schumacher, πάγωσαν όταν στα προκριματικά στο Μπαχρέιν, είδαν να πέφτει πάνω στον νεαρό Mick Schumacher ο Roy Nissany. Τα δύο μονοθέσια που συμμετέχουν στην F2 ,ανατράπηκαν και όπως καταλαβαίνετε όλοι πάγωσαν. Ευτυχώς τόσο ο Roy Nissany όσο και ο Mick Schumacher βγήκαν από τα μονοθέσια χωρίς μία γρατζουνιά.

Ο Mick Schumacher που διαμαρτυρήθηκε για τον άτσαλο τρόπο που οδηγούσε ο αντίπαλός του αλλά φίλος του, του χρόνου αλλάζει στρατόπεδο και μπαίνει στο κλάμπ της F1. Άλλωστε στη F2 είναι πρωταθλητής.

Ο 21χρονος οδηγός θα ξεκινήσει τη σταδιοδρομία του στη F1 με την ομάδα της Haas και σκοπός του είναι να ακολουθήσει τα  βήματα του διάσημου πατέρα του.

Ο μικρός Schumacher είπε για αυτήν την μεταγραφή του. «Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Haas F1 Team, τη Scuderia Ferrari και τη Ferrari Driver Academy για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν. Θέλω επίσης να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γονείς μου. Ξέρω ότι τους χρωστάω τα πάντα».