Σύσκεψη για το ράλι Ακρόπολις: Λέτε να βγει κάτι θετικό; 

 
Σύσκεψη για το ράλι Ακρόπολις: Λέτε να βγει κάτι θετικό; 

Ενημερώθηκε: 27/07/19 - 02:36

Ράλι Ακρόπολις: Όσοι παραβρέθηκαν στη σύσκεψη για το μηχανοκίνητο αθλητισμό υπό τον Υφυπ. Πολιτισμού και Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη για το ράλι Ακρόπολις δήλωσαν ότι η συζήτηση ήταν εποικοδομητική.

WRC

Άραγε το ράλι Ακρόπολις και ειδικά το έχει πιθανότητες να επιστρέψει στα δικά μας χώματα;

Το είχαμε και το χάσαμε. Και όταν το χάσαμε τότε καταλάβαμε την γκάφα που έκαναν κάποιοι.

Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδας

Στην ευρεία σύσκεψη το προεδρείο της, ανέφερε στον υφυπουργό όλα τα προβλήματα που υπάρχουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Συμμετείχαν, πέραν του προεδρείου της Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδας, ο Υφυπουργός Έρευνας και Τεχνολογίας, Χρήστος Δήμας, ο νέος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Φάνης Σπανός, εκπρόσωπος του νέου Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Παναγιώτη Νίκα, ο νέος Δήμαρχος Κορίνθου, Βασίλης Νανόπουλος και ο αντιδήμαρχος Λουτρακίου, Τάσος Σακελλαρίου.

Επισημάνθηκαν, επιπλέον, τα ισχυρά οικονομικά και τουριστικά οφέλη που προκύπτουν, αλλά και η σημαντική ευκαιρία για να συνδεθεί, αυτός ο σπουδαίος διεθνής αγώνας, με τα απαραίτητα κοινωνικά μηνύματα για την "οδική ασφάλεια και συμπεριφορά" στη χώρα.

Aπό τον κ. Αυγενάκη, διαπιστώθηκε ότι οι συνθήκες είναι ώριμες, με το τόσο ζεστό ενδιαφέρον που επιδεικνύουν οι δύο Περιφέρειες και οι μεγάλοι Δήμοι εντός αυτών, ώστε να υπάρξει πλέον ένας στρατηγικός σχεδιασμός, που θα εξασφαλίσει όχι μόνο την, εκ νέου, σταδιακή ανάπτυξη του θεσμού, αλλά και τη διαρκή εξέλιξή του.

Η αίσθηση που αποκόμισαν τα Στελέχη της ΟΜΑΕ είναι ότι βρίσκονται μπροστά σε μια νέα αφετηρία, όπου το Υφυπουργείο και η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού δείχνουν έμπρακτο ενδιαφέρον για τα ζητήματα του μηχανοκίνητου αθλητισμού στη χώρα μας.

Ας ελπίσουμε ότι δεν θα μείνουν στα λόγια και ότι το 2020 θα επιστρέψουν οι «θεοί» του παγκοσμίου πρωταθλήματος ράλι.