Άντρας πάλεψε με αρκούδα 200 κιλών και σώθηκε με 200 ράμματα!

Άντρας πάλεψε με αρκούδα 200 κιλών και σώθηκε με 200 ράμματα!
Ενημερώθηκε: 19/08/18 - 18:29

Θύμα αλλά και ήρωας ταυτόχρονα έγινε ένας άντρας από το Νέο Μεξικό στις ΗΠΑ όταν και κατά τη διάρκεια βόλτας με τα σκυλιά του, δέχθηκε επίθεση από μια αρκούδα 200 κιλών. Το ζώο κυνήγησε τον 36χρονο Μπρίτζετ Πετρίνι και ακολούθησε μάχη(!) όπου άντρας και ζώο έπεσαν από κοντινό γκρεμό!

Το θύμα της επίθεσης, παρά τα σοβαρά του τραύματα κατάφερε να βρει το πιστόλι που είχε μαζί του και να πυροβολήσει στο κεφάλι την αρκούδα, σκοτώνοντάς την, όμως τα σφηνωμένα δόντια της στον μηρό του έκαναν εξαιρετικά δύσκολη την προσπάθεια διάσωσής του.

Τελικά, ομάδα διασωστών που είχε σπεύσει στο σημείο κατάφερε να προσεγγίσει τον άτυχο άντρα και να τον μεταφέρει σε κοντινό νοσοκομείο, όπου και του έγιναν περισσότερα από 200 ράμματα στο πόδι του.

Πλέον, ο Πετρίνι αναρρώνει από την απίστευτη περιπέτειά του, ενώ η ιστορία του θυμίζει σε πολλούς το σενάριο της οσκαρικής ταινίας "The Revenant" («Η επίστροφή») με πρωταγωνιστή τον Λεονάρντο ΝτιΚάπριο, ο οποίος δέχεται την επίθεση μίας τεράστιας αρκούδας, καταφέρνοντας να επιβιώσει κάτω από εξαιρετικά αντίξοες συνθήκες.