Επιχειρηματίας έκανε γυαλιά καρφιά την Porsche!

Επιχειρηματίας έκανε γυαλιά καρφιά την Porsche!
Ενημερώθηκε: 04/05/18 - 10:59

Γυαλιά-καρφιά έκανε αντιπροσωπεία της Porsche στη δυτική Ταϊβάν ο ιδιοκτήτης μιας Cayenne θέλοντας να διαμαρτυρηθεί για το γεγονός ότι το μοντέλο που του παραδόθηκε δεν είχε τα επιπλέον εξαρτήματα και συστήματα που είχε ζητήσει.

Η ιστορία με πρωταγωνιστή τον 42χρονο επιχειρηματία ξεκίνησε τον Ιανουάριο του 2017 όταν έκανε την παραγγελία για ένα μοντέλο Panamera Sport Turismo ζητώντας σε αυτό να εγκατασταθεί το σύστημα 4D Chassis Control.Την παραγγελία ανέλαβε να εκτελέσει ένας βοηθός του επιχειρηματία, ο οποίος πλήρωσε προκαταβολή 56.000 ευρώ.

Τότε η αντιπροσωπεία υποστήριξε ότι στο συμβόλαιο πώλησης δεν υπήρχε καμία αναφορά για προσθήκη του εν λόγω συστήματος, πιθανότατα γιατί το ξέχασε ο βοηθός του επιχειρηματία.Το επιχείρημα αυτό της αντιπροσωπείας δεν έπεισε τον 42χρονο, ο οποίος αφενός είπε ότι δεν θα αποπληρώσει το αυτοκίνητο και αφετέρου ζήτησε να του επιστραφεί η προκαταβολή.

Η αντιπροσωπεία απάντησε στον επιχειρηματία ότι αν παραβιάσει τους όρους του συμβολαίου τότε η ίδια θα προχωρήσει σε παρακράτηση της προκαταβολής των 56.000 ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ: Νατάσα Καλογρίδη: Φόρεσε έναν αστακό και μίλησε για τον Λυκουρέζο

Τότε ο 42χρονος αποφάσισε να πάρει τα πράγματα στα χέρια του και να εισβάλει στην αντιπροσωπεία με την Porsche Cayenne του.

Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο και τον συνέλαβαν ανακοίνωσαν ότι στο αυτοκίνητο του επιχειρηματία εντοπίστηκε και ένα μπιτόνι με πετρέλαιο, χωρίς να διευκρινίζεται για τι προοριζόταν.

Από την πλευρά του ο επιχειρηματίας σε δημόσια δήλωσή του ζήτησε συγγνώμη για τις πράξεις του και υποστήριξε ότι μπήκε στην αντιπροσωπεία όταν προσπάθησε να αποφύγει ένα άλλο αυτοκίνητο που παραβίασε τον ερυθρό σηματοδότη.