Μόργκαν Φρίμαν: Ζητώ συγνώμη: Βροχή οι καταγγελίες για τα κολλητά και τα εσώρουχα

Μόργκαν Φρίμαν: Ζητώ συγνώμη: Καταγγέλλουσα: Προσπαθούσε να μου σηκώσει το εσώρουχο
Ενημερώθηκε: 25/05/18 - 20:24

Το όνομα του Μόργκαν Φρίμαν ήρθε να προστεθεί σε αυτά με το σκάνδαλο της σεξουαλικής παρενόχλησης, αφήνοντας άφωνο τον κόσμο της Showbiz.

Παρόλα αυτά ο Μόργκαν Φρίμαν ζήτησε σήμερα συγνώμη, χωρίς όμως να αναγνωρίσει άμεσα τις κατηγορίες που του αποδίδονται για σεξουαλική παρενόχληση σε 8 γυναίκες.

«Όποιος με γνωρίζει ή έχει συνεργαστεί μαζί μου ξέρει ότι δεν είμαι κάποιος που εσκεμμένα θα ήθελε να αναστατώσει ή να κάνει κάποιον να αισθανθεί άβολα. Ζητάω συγγνώμη σε οποιοδήποτε πρόσωπο έκανα να αισθανθεί άβολα ή ότι δεν το σεβόμουν. Δεν ήταν αυτή η πρόθεσή μου» τόνισε ο ηθοποιός σε ένα μήνυμα.

Το τηλεοπτικό δίκτυο CNN πήρε συνεντεύξεις από δεκάδες πρόσωπα που εργάστηκαν με τον σπουδαίο ηθοποιό ηλικίας 80 ετών. Οκτώ εξ αυτών υποστήριξαν ότι τα παρενόχλησε σεξουαλικά και άλλα οκτώ ότι υπήρξαν αυτόπτες μάρτυρες ανάρμοστης συμπεριφοράς εκ μέρους του. Την ίδια ώρα, πολλά από τα πρόσωπα που ερωτήθηκαν από το CNN περιέγραψαν μια άψογη επαγγελματική συμπεριφορά του ηθοποιού.

Όλοι περιέγραψαν ένα πρότυπο ανάρμοστης συμπεριφοράς του Φρίμαν στα γυρίσματα, την ώρα μάλιστα που προωθούσε τις ταινίες του, αλλά και την εταιρεία παραγωγής του, την Revelations Entertainment. Μέσα στο περιβάλλον της Revelations Entertainment ανέφεραν περιέγραψαν περιστατικά παρενοχλήσεων και μάλιστα με τη συνιδρύτρια της εταιρείας του Lori McCreary και άλλη μία γυναίκα, η οποία ήταν στόχος ταπεινωτικών σχολίων από τον ηθοποιό, δημοσίως. 

Διαβάστε ακόμα: Νέο σκάνδαλο! Κατηγορούν τον Μόργκαν Φρίμαν για σεξ με την εγγονή του!

Τέσσερις άνθρωποι που εργάζονταν στις παραγωγές με τον Μόργκαν Φρίμαν τα τελευταία δέκα χρόνια, υπογράμμισαν ότι επανειλημμένα συμπεριφερόταν στις γυναίκες με τρόπο που τις έκανε να νιώθουν άβολα. 

«Ήθελε να μου σηκώσει τη φούστα και ρωτούσε αν φοράω εσώρουχο»

Μία από αυτές ήταν μία νεαρή βοηθός παραγωγού έκανε το όνειρό της πραγματικότητα, όταν το καλοκαίρι του 2015 ξεκίνησε να εργάζεται για την κωμωδία «Going in Style», με πρωταγωνιστές τους Μόργκαν Φρίμαν, Μάικλ Κέιν και Άλαν Άρκιν. 

Ωστόσο, γρήγορα μετατράπηκε σε μία ιστορία μηνών παρενόχλησης, όπως δήλωσε η ίδια στο CNN. Κατηγορεί τον Φρίμαν ότι προχώρησε σε ανάρμοστες ενέργειες, όπως να την αγγίζει χωρίς την θέλησή της, αλλά και να κάνει σχόλια για το σώμα της και την εμφάνισή της σε καθημερινή βάση. Πολλές φορές μάλιστα, σύμφωνα με τα λεγόμενά της, έβαζε το χέρι του χαμηλά στην μέση της. 

Νέο σκάνδαλο στο Χόλιγουντ: Κατηγορείται και ο Μόργκαν Φρίμαν για παρενόχληση!

 

«Προσπαθούσε να μου σηκώσει τη φούστα και ρωτούσε αν φορούσα εσώρουχο», λέει η παραγωγός, προσθέτοντας ότι δεν τα είχε καταφέρει ποτέ. Εκείνη απομακρυνόταν, αλλά εκείνος ξαναπροσπαθούσε, όπως επισημαίνει. 

«Τελικά, ο Άλαν (Άρκιν) έκανε ένα σχόλιο, λέγοντάς του να σταματήσει», τονίζει η παραγωγός.

Η καταγγελλόμενη ανάρμοστη συμπεριφορά του Μόργκαν Φρίμαν, δεν σταμάτησε στα γυρίσματα μίας μόνο ταινίας, όπως επισημαίνουν πηγές που επικαλείται το CNN.