Μουντιάλ 2018: Και η βρόχα έπεφτε straight through... και η κυρία «παπί»

 
Μουντιάλ 2018: Και η βρόχα έπεφτε straight through... και η κυρία «παπί»

Ενημερώθηκε: 15/07/18 - 23:17

Τελικός Μουντιάλ 2018: Όλα τα είχε ο σημερινός τελικός. Πλούσιος σε γκολ, γεγονότα και απρόοπτα. Δε θα μπορούσε να εξελιχθεί διαφορετικά και η απονομή του κυπέλλου, κατά τη διάρκεια της οποίας έπιασε βροχή.

Η ξαφνική καταιγίδα έπιασε στον ύπνο τους διοργανωτές που έτρεχαν να βρουν ομπρέλες με την πρώτη φυσικά να... προστατεύει τον Βλαντιμίρ Πούτιν, ενώ η κυρία της παρέας, η πρόεδρος της Κροατίας, Κολίντα Γκράμπαρ-Κιτάροβιτς, έγινε κοινώς λούτσα όπως και ο ομόλογός της Εμ. Μακρόν.

H βροχή ξεκίνησε κατά τη διάρκεια της απονομής των μεταλλίων των Κροατών ποδοσφαιριστών και εξελίχθηκε σε δυνατή μπόρα, όταν ήρθε η σειρά της απονομής του τροπαίου και των χρυσών μεταλλίων των Γάλλων διεθνών, με τα μέλη της οργανωτικής επιτροπής να τρέχουν πανικόβλητα να βρουν ομπρέλες για τους επισήμους.

ο

Ο Τζιάνι Ινφαντίνο (πρόεδρος της FIFA), ο Βλάντιμιρ Πούτιν (πρόεδρος Ρωσίας), ο Εμανουέλ Μακρρόν (πρόεδρος Γαλλίας) και η Κολίντα Γκράμπαρ-Κιτάροβιτς (πρόεδρος Κροατίας) προσπαθούν να μείνουν ψύχραιμοι με τους άνδρες της ασφάλειας να βρίσκουν μία πρώτη ομπρέλα η οποία φυσικά κάλυψε τον Βλαντιμίρ Πούτιν (στα 25'' του πρώτου βίντε).

Οι υπόλοιποι έπρεπε να περιμένουν άλλο ενάμιση λεπτό για να εμφανιστιούν κι οι υπόλοπες ομπρέλες (στο 2.05'' του βίντεο) με τους Ινφαντίνο και Μακρόν να δείχνουν ότι το διασκεδάζουν...

pic.twitter.com/CCWTdTgCPf

Torrential rain, lots of glitter as France lift the World Cup

July 15, 2018

Πάντως αμέσως μετά την απονομή οι.. επίσημοι βρέθηκαν σε χρόνο ρεκόρ στα αποδυτήρια, την ώρα που οι παίκτες της Γαλλίας πανηγύριζαν σαν μικρά παιδιά