Στη βρετανική βουλή έχουν το νου τους στο...πορνό!

Ψάχνουν την...γυμνή αλήθεια στην βρετανική βουλή
Ενημερώθηκε: 10/01/18 - 17:46

Απίστευτα στοιχεία βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας για το τι συμβαίνει στο βρετανικό κοινοβούλιο.

Ούτε λίγο ούτε πολύ μέσα σε ένα χρονικό διάστημα περίπου τεσσάρων μηνών (Ιούνιος-Οκτώβριος 2017) καταγράφηκαν 24.473 απόπειρες σύνδεσης με site πορνογραφίας , επί της ουσίας δηλαδή 160 απόπειρες την ημέρα! Καταλαβαίνετε λοιπόν τι συμβαίνει εντός της βουλής, καθώς τα στοιχεία που εξασφάλισε το πρακτορείο ειδήσεων Press Association, είναι άκρως ενδεικτικά. 

Αυτά είναι τα καλύτερα σαιτ πορνό για γυναίκες

 

Τον περασμένο Δεκέμβριο είχαμε και παραίτηση για τον ίδιο λόγο του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Ντέμιαν Γκριν καθώς βρέθηκε σκληρό πορνογραφικό υλικό που βρέθηκε στον υπολογιστή του,κάτι το οποίο αρνήθηκε. Τα στελέχη του κοινοβουλίου δήλωσαν ότι η πλειονότητα των προσπαθειών αυτών σύνδεσης με πορνογραφικούς ιστοτόπους “δεν γίνεται ηθελημένα” και διευκρίνισαν ότι όλοι οι ιστότοποι που έχουν πορνογραφικό περιεχόμενο έχουν αποκλειστεί από το κοινοβουλευτικό δίκτυο.

Pornhub και Έλληνες: Μια σχέση που ξεφεύγει από... τους μέσους όρους

 

Στο κοινοβουλευτικό δίκτυο βρίσκονται συνδεδεμένοι περίπου 8.500 υπολογιστές, τους οποίους χρησιμοποιούν εκτός από τους κοινοβουλευτικούς και οι βοηθοί τους και το διοικητικό προσωπικό