Του έκοψαν το πέος μετά από μια εβδομάδα συνεχόμενης στύσης!

Του έκοψαν το πέος μετά από μια εβδομάδα συνεχόμενης στύσης!
Ενημερώθηκε: 20/10/17 - 18:07

Μια απίστευτη ιστορία εξελίχθηκε στην Ταϊβάν με 52χρονο άνδρα να βλέπει να ακρωτηριάζουν το πέος του μετά από μια εβδομάδας συνεχόμενης βασανιστικής στύσης! Ο άντρας όταν βρέθηκε στο νοσοκομείο εξήγησε στους γιατρούς πως η στύση ξεκίνησε τελείως τυχαία και δεν οφειλόταν σε σεξουαλική διέγερση. 

Χαρακτηριστικά δήλωσε πως αισθάνθηκε ότι το μόριο του ήταν «έτοιμο να εκραγεί» με τον πόνο να είναι αβάσταχτος. Μόνο τότε αποφάσισε να πάει στο νοσοκομείο, με τους οικείους του να σημειώνουν πως δεν δείχνει να είναι υπέρμαχος της ιατρικής και προσπαθεί να αποφεύγει όσο γίνεται τους γιατρούς. Σοκαρισμένοι, οι γιατροί ανακάλυψαν ότι η στύση είχε προκληθεί από καρκίνο στην ουροδόχο κύστη σε προχωρημένο στάδιο. Ο 52χρονος είχε διαγνωστεί πριν από τρία χρόνια ωστόσο αποφάσισε να αγνοήσει τελείως το πρόβλημα και να μην υποβληθεί σε εγχείρηση αφαίρεσης της κύστης, γιατί όπως είπε «δεν ήθελε να ουρεί σε μια σακούλα για το υπόλοιπο της ζωής του».

Αυτή η απόφαση του 52χρονου, παραλίγο να του στοιχίσει τη ζωή, αφού ο πριαπισμός θεωρείται άκρως επικίνδυνος όταν ξεπερνά τις 4 ώρες, πόσο μάλλον όταν φτάνει σε διάρκεια την μία εβδομάδα! Μετά τον ακρωτηριασμό του πέους του, ο άνδρας θα υποβληθεί σε χημειοθεραπεία, μόλις κριθεί από τους γιατρούς ότι θα έχει αρκετές δυνάμεις για να αντέξει τα φάρμακα.