35 νεκροί από πυρκαγιά κτηρίου στο Κουβέιτ

 
fire

Πηγή Φωτογραφίας: AP Photo/Hassan Ammar

Ενημερώθηκε: 12/06/24 - 12:00

Τα ΜΜΕ του Κουβέιτ μετέδωσαν σήμερα Τετάρτη ότι 35 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και δεκάδες τραυματίστηκαν, ορισμένοι σε σοβαρή κατάσταση, ως αποτέλεσμα πυρκαγιάς σε κτίριο στην περιοχή Μανγκάφ στα νότια της χώρας.

Νωρίτερα, το Υπουργείο Υγείας ανακοίνωσε ότι έχει αντιμετωπίσει και έχει παράσχει πλήρη ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, μέχρι στιγμής, σε 43 περιπτώσεις που έχουν πληγεί από διάφορους τραυματισμούς, συμπεριλαμβανομένων σοβαρών τραυματισμών. Οι τραυματίες διανεμήθηκαν σε πολλά νοσοκομεία στο Κουβέιτ, με 21 περιστατικά στο νοσοκομείο Al-Adan, 6 στο νοσοκομείο Farwaniya, ένα στο Al-Amiri, 11 περιστατικά στο νοσοκομείο Mubarak. , και 4 περιστατικά στο νοσοκομείο Jaber για να λάβουν την απαραίτητη θεραπεία.

Το υπουργείο επιβεβαίωσε ότι όλες οι ιατρικές ομάδες καταβάλλουν όλες τις απαραίτητες προσπάθειες για την παροχή εντατικής και επείγουσας φροντίδας και φροντίδας στους τραυματίες.

Ανέφερε ότι παρακολουθεί στενά την κατάσταση των τραυματιών και συντονίζεται με τα νοσοκομεία και τις αρμόδιες αρχές της χώρας για την παροχή όλων των απαραίτητων αναγκών και τη διασφάλιση της παροχής των καλύτερων υπηρεσιών θεραπείας, σημειώνοντας ότι έχουν δημιουργηθεί εξειδικευμένες ιατρικές ομάδες για την παρακολούθηση τις περιπτώσεις των τραυματιών και παρέχει ψυχολογική και ηθική υποστήριξη σε αυτούς και τις οικογένειές τους.

Πηγή: ertnews.gr

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ