Αξιωματούχος Κρεμλίνου: Καλός ο πόλεμος στην Ουκρανία, επειδή συνέβαλε στη βελτίωση των προσθετικών μελών

 
προσθετικο μέλος πολεμος

Πηγή Φωτογραφίας: AP Photo/Evgeniy Maloletka

Ενημερώθηκε: 04/09/25 - 18:55

Με βάση όσα έχουν δει μέχρι στιγμής το φως της δημοσιότητας, περίπου 1 εκατομμύριο Ρώσοι εκτιμάται ότι έχουν, έπειτα από τριάμισι χρόνια μαχών, σκοτωθεί ή τραυματιστεί στο μέτωπο της Ουκρανίας.

Κι όμως, παρά τους εκατοντάδες χιλιάδες νεκρούς και τραυματίες, η υφυπουργός Αμυνας της Ρωσικής Ομοσπονδίας -και ανιψιά του ιδίου του προέδρου Πούτιν- Αννα Τσιβίλεβα επέλεξε να δει μια άλλου τύπου «θετική» διάσταση.

Αξιωματούχος Κρεμλίνου: Καλός ο πόλεμος στην Ουκρανία, επειδή συνέβαλε στη βελτίωση των προσθετικών μελών-1
Η Αννα Τσιβίλεβα (Alexander Kazakov, Sputnik, Kremlin Pool Photo via AP)

«Οι συμμετέχοντες στην ειδική στρατιωτική επιχείρηση (σ.σ.: όπως ονομάζει η Μόσχα τον πόλεμο στην Ουκρανία) μας επέτρεψαν να φτάσουμε σε ένα νέο επίπεδο. Πιθανότατα ηγούμαστε σε αυτόν τον τομέα τώρα. Ούτε η Κίνα ούτε οι χώρες της Ασίας, ούτε οι ευρωπαϊκές χώρες προσφέρουν τόσο ολοκληρωμένες υπηρεσίες. […] Ανδρες με ακρωτηριασμένα κάτω άκρα στέκονται σε snowboard και σε σκι, παίζουν τένις, κάνουν αναρρίχηση και ορειβασία, κάνουν ποδήλατο. […] Νομίζω ότι αυτό είναι ένα τεράστιο άλμα στον τομέα των προσθετικών μελών», δήλωσε η Τσιβίλεβα, κατά τη διάρκεια ομιλίας της στο Eastern Economic Forum στο Βλαδιβοστόκ.

Με πληροφορίες από Politico

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ