Αυτά είναι τα πιο εντυπωσιακά Ρεκορ Γκίνες για το 2017 (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Αυτά είναι τα πιο εντυπωσιακά Ρεκορ Γκίνες για το 2017 (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)
Ενημερώθηκε: 07/09/17 - 12:29

Τα Ρεκόρ Γκίνες θα υπάρχουν πάντα για να μας αποδεικνύουν πόσο ξεχωριστός αλλά και τρελός είναι ο κόσμος μας, με τις εντυπωσιακές εισόδους για το 2018 να ξεχωρίζουν.

Στα φετινά ρεκόρ ξεχωρίζει φυσικά τόσο η γυναίκα με τα μακρύτερα πόδια που μας έκανε να την θαυμάζουμε, αλλά και ο πρώτος άνθρωπος με κεραία στο κεφάλι του και ο γηραιότερος body-builder.

Στην κατηγορία των ανθρώπων ξεχωρίζει η Αικατερίνα Λίσινα από τη Ρωσία η οποία μετρήθηκε να έχει πόδια μήκους 1,32μ. καθώς η ίδια έχει ύψος 2,05μ, αναγκάζοντας μας να την χαζεύουμε από την κορυφή ως τα νύχια και να μας παίρνει ώρα η διαδικασία.

Μαζί της ο Νιλ Χάρμπινσον, ο Βρετανός που από το 2004 έχει βάλει μια κεραία στο κρανίο του με την οποία μπορεί να συνδέεται στο διαδίκτυο και να λαμβάνει τηλεφωνικές κλήσεις.

Στην ίδια κατηγορία εντάχθηκε και ο Μπένι Χάρλεμ από το Λος Άντζελες οι τρίχες του οποίου τεντώθηκαν και έφτασαν σε ύψος 52εκ. από το κρανίο του. Για να γίνει αυτό βέβαια όπως εξομολογείται χρειάζεται έως και δύο ώρες.

Από την πλευρά της η Γιου Τζιανξία από την Κίνα μπορεί να υπερηφανεύεται ότι έχει τις μακρύτερες βλεφαρίδες στον κόσμο καθώς μετρήθηκαν στα 12,40 εκατοστά.

Ξεχωριστή περίπτωση και ο Τζιμ Άρινγκτον ο οποίος αν και 85 ετών και έξι ημερών εξακολουθεί να κάνει body building ακολουθώντας τον δρόμο που άνοιξαν ο πατέρας του, ο παππούς του και ο προ-πάππους του. Συνολικά έχει λάβει μέρος σε 62 διαγωνισμούς και έχει κερδίσει τους 16 από αυτούς.

Με το κορμί της και ειδικότερα τα νύχια της ασχολείται και η Αϊάννα Γουίλιαμς, η οποία σε ηλικία 60 ετών έχει τα μακρύτερα νύχια καθώς οι υπεύθυνοι των Ρεκόρ Γκίνες πιστοποίησαν ότι είναι μήκους 5,76μ.

 

Ειδικό ενδιαφέρον παρουσιάζει και η κατηγορία ζώα με μια γάτα από το Μίσιγκαν να κατέχει πλέον το ρεκόρ της πιο μακριάς ουράς για γάτα που ζει σε σπίτι καθώς μετρήθηκε στα 48,4 εκατοστά.

Μαζί της στην «τάξη» του 2018 μπήκες ο Μπίνι το Κουνέλι από την Καλιφόρνια γιατί στις 31 Δεκεμβρίου 2016 έκανε επτά καρφώματα σε μια μίνι μπασκέτα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Βρέθηκαν χαμένες ερωτικές επιστολές του Β Παγκοσμίου Πολέμου

Βλ. Πούτιν για Β. Κορέα: «Είναι αδύνατο να τους τρομάξουμε»

Η Ουάσινγκτον απειλεί να επιβάλλει κυρώσεις σε οποιονδήποτε κάνει εμπορικές συναλλαγές με τη Βόρεια Κορέα