Διάσημη μπασκετμπολίστρια παντρεύεται τον (αθώο) άνδρα που βοήθησε να αποφυλακιστεί

 
Διάσημη μπασκετμπολίστρια παντρεύεται τον (αθώο) άνδρα που βοήθησε να αποφυλακιστεί

Ενημερώθηκε: 17/09/20 - 12:28

Η σταρ του γυναικείου ΝΒΑ Μάγια Μουρ παντρεύτηκε τον άνδρα που είχε βοηθήσει να αποφυλακιστεί ενώ ήταν αθώος.

Η διάσημη στις ΗΠΑ μπασκετμπολίστρια, με δύο χρυσά ολυμπιακά μετάλλια, είχε διακόψει πέρυσι την καριέρα της για να εστιάσει τη δραστηριότητά της στην αποφυλάκιση του Τζόναθαν Αϊρονς μετά 23 χρόνια εγκλεισμού του ως δήθεν υπεύθυνου για διάρρηξη και επίθεση.

Τον περασμένο Μάρτιο τελικά ανετράπη η δικαστική απόφαση που τον είχε στείλει στη φυλακή, και έφτασε Ιούλιος μέχρι να βγει από τη φυλακή ο κ. Αϊρονς – και αμέσως νυμφεύτηκε τη διάσημη θαυμάστριά του που έκανε εκστρατεία υπέρ της αθωότητάς του.

«Παντρευτήκαμε προ διμήνου και χαιρόμαστε που συνεχίζουμε σε αυτό το νέο κεφάλαιο της ζωής μας» δήλωσε σε τηλεοπτική συνέντευξη στις ΗΠΑ η 31χρονη Μουρ, τέσσερις φορές πρωταθλήτρια του WNBA και πολυτιμότερη παίκτρια του αμερικανικού επαγγελματικού πρωταθλήματος το 2014.

Η Μουρ και ο 40 ετών σύζυγός της είχαν γνωριστεί πριν 12 χρόνια, ενώ ο κ. Αϊρονς ήδη εξέτιε την 50ετή του ποινή φυλάκισης.

Η μπασκετμπολίστρια, που έχει και δύο χρυσά μετάλλια σε παγκόσμιο πρωτάθλημα με τις ΗΠΑ, άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο επιστροφής της στο άθλημα από την άνοιξη.

Πηγή: BBC