Διατάζουν τώρα οι Τούρκοι: Συλλάβετε τους Αρμένιους που έκαψαν την τουρκική σημαία (ΒΙΝΤΕΟ)

Μετά τους "τσαμπουκάδες" για τη μη έκδοση των Τούρκων στρατιωτικών, οι Τούρκοι κάνουν νέες υποδείξεις στην Αθήνα (ΒΙΝΤΕΟ)
Ενημερώθηκε: 26/04/17 - 20:07

Η Άγκυρα δεν αφήνει τίποτα να “πέσει κάτω” επιβεβαιώνοντας όσους λένε στο ΥΠΕΘΑ,ότι “οι Τούρκοι “ψάχνονται” για να κλιμακώσουν την ένταση στις ελληνοτουρκικές σχέσεις.

Η διαμαρτυρία Αρμενίων με αφορμή την επέτειο της Γενοκτονίας του 1915 κατέληξε με το κάψιμο μιας τουρκικής σημαίας. Το τουρκικό ΥΠΕΞ έβγαλε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει:

“Καταδικάζουμε το συμβάν της καύσης της τουρκικής σημαίας που έλαβε χώρα την 24 Απριλίου στην Αθήνα κατά τη διάρκεια της λεγόμενης επετείου των γεγονότων του 1915. Αναμένουμε από την Αθήνα να προχωρήσει άμεσα στην σύλληψη των δραστών της αποτρόπαιας αυτής πράξης. Ως τουρκικό κράτος περιμένουμε να οδηγηθούν στη δικαιοσύνη το συντομότερο δυνατό οι δράστες και να μην επαναληφθούν παρόμοια γεγονότα εναντίον της σημαίας μας”. 

Μήπως να μάθει το τουρκικό ΥΠΕΞ ποια ήταν τα “γεγονότα του 1915”; Γενοκτονία Αρμενίων λεγεται το συγκεκριμένο κεφάλαιο ιστορίας…Γνωστό σ΄όλο το πλανήτη.

Δείτε το βίντεο: 


Πηγή: militaire.gr

 

Δείτε το βίντεο:

Ημέρα μνήμης της γενοκτονίας των Αρμενίων-Ένα έγκλημα κατά της ανθρωπότητας που έμεινε ατιμώρητο

Ούτε στην Αθήνα επετράπη η θυροκόλληση του υπομνήματος των Αρμενίων στην Τουρκική Πρεσβεία

Θεσσαλονίκη: Eπεισόδια και χημικά στην πορεία των Αρμενίων έξω από το τουρκικό προξενείο (ΒΙΝΤΕΟ)