"Χορεύοντας μαζί 24 χρόνια", το τρυφερό μήνυμα του Ομπάμα στη Μισέλ

"Χορεύοντας μαζί 24 χρόνια", το τρυφερό μήνυμα του Ομπάμα στη Μισέλ
Ενημερώθηκε: 04/10/16 - 23:33

 Στις 3 Οκτωβρίου 1992 ο νεαρός Μπαράκ Ομπάμα και η Μισέλ Ρόμπινσον παντρεύτηκαν, χωρίς φυσικά να γνωρίζουν πως στα επόμενα 24 χρόνια η σχέση τους και η δύναμή τους θα ενέπνεαν ένα ολόκληρο έθνος και ίσως τον κόσμο...

 

Με μια φωτογραφία και τη φράση "24 χρόνια χορεύοντας" ο Μπαράκ Ομπάμα ευχήθηκε στην Μισέλ

Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 1989, όταν η Μισέλ άριχσε να εργάζεται στην ίδια νομική εταιρία με τον Μπαράκ. Το πρώτο τους ραντεβού ήταν κάτι που δεν συμβαίνει συχνά: Πέρασαν όλη τη μέρα μαζί, ξεκινόντας από το Ινστιτούτο Τέχνης ως το βράδυ σε μια ταινία του Σπάικ Λι. 

"'Εκανε κλικ ο ένας στον άλλο αμέσως. Στο τέλος του ραντεβού, όλα είχαν κριθεί", έχει δηλώσει η Μισέλ. Τρία χρόνια μετά το ζευγάρι παντρεύτηκε. Ο γάμος τους "μεγάλωσε και ωρίμασε". 'Οσο περνούσαν τα χρόνια ήταν φανερό πως η κοινή τους ζωή μετρούσε περισσότερο απο οτιδήποτε άλλο. 

Ο Μπαράκ ήταν γερουσιαστής μέχρι να γίνει ένας από τους πιο χαρισματικούς και επιτυχημένους προέδρους στην ιστορία των ΗΠΑ και η Μισέλ ήταν αντιπρόεδρος της επιτροπής εξωτερικών υποθέσεων του Ιατρικού Κέντρου στο Σικάγο μέχρι ο σύζυγός της να ορκιστεί πρόεδρος.

Οι μέρες των Ομπάμα στον Λευκό Οίκο τελειώνουν, αλλά αυτά που θα συνεχίσει είναι ο απίστευτος γάμος τους.