Κρεμλίνο για Τραμπ: «Επιχειρηματίας που πουλά ακριβό πετρέλαιο»

 
πεσκόφ

Πηγή Φωτογραφίας: ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Ενημερώθηκε: 24/09/25 - 11:01

Δεν υπάρχει εναλλακτική λύση από το να συνεχιστεί η στρατιωτική επιχείρηση στην Ουκρανία, τόνισε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, Ντμίτρι Πεσκόφ, σχολιάζοντας την ομιλία του Ντόναλντ Τραμπ και τη δήλωση ότι η Ουκρανία μπορεί με την βοήθεια της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του ΝΑΤΟ να ανακτήσει τα εδάφη που έχασε στον πόλεμο.

Η Ρωσία είναι αρκούδα και όχι «χάρτινη τίγρης», τόνισε ο εκπρόσωπος Τύπου του Κρεμλίνου απαντώντας στο σχόλιο του αμερικανού προέδρου.

Ο Πεσκόφ τόνισε ότι ο ρωσικός στρατός θα συνεχίσει με την προφανή δυναμική του να προελαύνει, ενώ επέκρινε τον Τραμπ ότι φέρεται ως επιχειρηματίας και επιδιώκει την πώληση αμερικανικού πετρελαίου σε ακριβότερη τιμή.

Ο αμερικανός πρόεδρος σε μία νέα στροφή ρητορικής από το βήμα της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ, απείλησε και με κυρώσεις τη Μόσχα, την οποία χαρακτήρισε χάρτινο τίγρη επικαλούμενος τις απώλειες στο μέτωπο πυρός.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ