Ομέρ Τσελίκ: Η δήλωση των ναυάρχων χαροποίησε τα ελληνικά ΜΜΕ

Ομέρ Τσελίκ: Η δήλωση των ναυάρχων χαροποίησε τα ελληνικά ΜΜΕ
Ενημερώθηκε: 06/04/21 - 15:32

Παράνομη προσπάθεια παρέμβασης στην πολιτική και αιτία δηλητηρίασης της δημοκρατίας, χαρακτήρισε την κοινή δήλωση των 104 ναυάρχων ο εκπρόσωπος του ΑΚΡ, Ομέρ Τσελίκ, μετά την συνεδρίαση της κεντρικής επιτροπής του κυβερνώντος κόμματος, προϊδεάζοντας ότι η απάντηση θα είναι έντονη και σε πολιτικό και σε δικαστικό επίπεδο, σύμφωνα με την ανταποκρίτρια του ΣΙΓΜΑ Μαρία Ζαχαράκη.

Ο Ομέρ Τσελίκ είπε ότι σε μια περίοδο κρίσιμη για την ανατολική Μεσόγειο και εν μέσω της επίσκεψης της ηγεσίας της ΕΕ στην Τουρκία, η συγκεκριμένη κίνηση αποτελεί οργανωμένη επίθεση, που χαροποίησε ιδιαίτερα τα ελληνικά ΜΜΕ.

«Σε ολόκληρο τον κόσμο μεταδίδεται ως είδηση ‘η δήλωση των 104 απόστρατων ναυάρχων κατά της τουρκικής κυβέρνησης’. Ποιους χαροποιεί αυτό; Βλέπουμε πόσο χάρηκαν τα ελληνικά μέσα ενημέρωσης. Βλέπουμε πόσο μεγάλη ήταν η χαρά των ελληνικών ΜΜΕ. Βλέπουμε τη χαρά που εκδήλωσαν τα κράτη που έχουν αντιπαλότητα με την Τουρκία μέσα σε αυτή την πολιτική περιοχή», ανέφερε ο Ομέρ Τσελίκ.

Ο Ομέρ Τσελίκ ανέφερε πως κάποιοι λένε πως η κοινή δήλωσε ωφέλησε το κυβερνών κόμμα, ωστόσο είπε δεν είναι το ΑΚΡ που άλλαξε την ατζέντα, αλλά εκείνοι που υπέγραψαν τη δήλωση.

Πηγή: Sigmalive