Παραλήρημα Αλτούν και «σκληρή» απάντηση από το ΥΠΕΞ

 
Παραλήρημα Αλτούν και «σκληρή» απάντηση από το ΥΠΕΞ

Ενημερώθηκε: 10/04/21 - 13:49

Σε μια αδιανόητη ανάρτηση από τον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter προχώρησε ο επικεφαλής της Διεύθυνσης Επικοινωνιών της Προεδρίας της Τουρκίας, Φαχρετίν Αλτούν, και δεξί χέρι του Ερντογάν, στην οποία ανέφερε ότι η Ελλάδα αποτελεί καταφύγιο για τρομοκρατικές οργανώσεις.

Επιπλέον κάνει λόγο για στρατόπεδα προσφύγων, στα οποία οι τρομοκράτες οργανώνουν ακόμα και επιθέσεις αυτοκτονίας κατά της Τουρκίας, τη στιγμή που πραγματικοί πρόσφυγες αφήνονται να πεθάνουν στο Αιγαίο.

pic.twitter.com/gKLs9QVtqG

Greece harbors terrorist organizations, including PKK.

From a supposed refugee camp inside the EU, the terrorists plot attacks (incl. suicide bombings) against Türkiye, a NATO ally – just as actual refugees are left for dead in the Aegean.

It’s time to end Greece’s impunity!

April 9, 2021

«Απορρίπτουμε κατηγορηματικά κάθε προσπάθεια σπίλωσης της εικόνας της Ελλάδας μέσω της προβολής απαράδεκτων μυθευμάτων» τονίζει ως απάντηση το υπουργείο Εξωτερικών.

Σε ανακοίνωσή του σχετικά με πρόσφατες κατηγορίες εναντίον της Ελλάδας, το υπουργείο Εξωτερικών επισημαίνει πως ερώτημα δημιουργεί η επιλογή του χρόνου εμφάνισης τέτοιων ανυπόστατων και φαιδρών ισχυρισμών.

https://t.co/a5Ch81Ta94

Ανακοίνωση ΥΠΕΞ σχετικά με πρόσφατες κατηγορίες εναντίον της Ελλάδας

Διαβάστε ➡️

April 10, 2021