Σοκ στη Γερμανία: Γιατρός νάρκωνε και βίαζε γυναίκες - Βιντεοσκοπούσε τις πράξεις του

Σοκ στη Γερμανία: Γιατρός νάρκωνε και βίαζε γυναίκες - Βιντεοσκοπούσε τις πράξεις του
Ενημερώθηκε: 23/09/20 - 21:04

Συνελήφθη γιατρός σε νοσοκομείο της Γερμανίας, με την υποψία ότι νάρκωνε γυναίκες, οι οποίες τον είχαν επισκεφθεί για να υποβληθούν σε μαγνητική τομογραφία. Μετά τη νάρκωσή τους, βιντεοσκοπούσε τον εαυτό του ενώ τις βίαζε, αναφέρει δημοσίευμα γερμανικής εφημερίδας.

Ο διευθυντής της κλινικής Bethel Evangelical Ματίας Ερνστ, δήλωσε για το περιστατικό: "Έχουμε σοκαριστεί από τις κατηγορίες, για τις οποίες φαίνεται πως υπάρχουν πολλά στοιχεία". Η κλινική βρίσκεται στην πόλη Μπίλεφελντ της δυτικής Γερμανίας.

Η τοπική αστυνομία και οι δικαστικές αρχές του Μπίλεφελντ δεν έχουν απαντήσει στο αίτημα του πρακτορείου ειδήσεων Reuters, για σχολιασμό της υπόθεσης.

Όπως γράφει η εφημερίδα Westfalen Blatt, ο ύποπτος συνελήφθη, αφότου η αστυνομία, που ήδη υποψιαζόταν ότι ο γιατρός συνταγογραφούσε στους ασθενείς του φάρμακα που δεν χρειάζονταν, βρήκε τα βίντεο κατά τη διάρκεια έρευνας στο σπίτι του.

Τα στοιχεία του γιατρού, δεν έχουν αποκαλυφθεί.

Σύμφωνα με την παραπάνω εφημερίδα, ο γιατρός, δεν ανήκει πλέον στο προσωπικό της κλινικής, όπως παρουσιάζεται στον ιστότοπό της.

Δεν έχει γίνει γνωστό πόσες γυναίκες κακοποιήθηκαν σεξουαλικά και έπεσαν θύματά του, ούτε είναι σαφές εάν ο γιατρός βιντεοσκοπούσε κάθε βιασμό που πραγματοποιούσε.

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ