Πανελλήνιες 2022 - Ιερώνυμος προς μαθητές: δώστε εξετάσεις χωρίς άγχος

 
Πανελλήνιες 2022 - Ιερώνυμος προς μαθητές: δώστε εξετάσεις χωρίς άγχος

Πηγή Φωτογραφίας: EUROKINISSI

Ενημερώθηκε: 30/05/22 - 13:09

Oι Πανελλήνιες εξετάσεις δεν είναι η μοναδική ευκαιρία της ζωής αναφέρει στο μηνυμά του προς τους μαθητές ο Αρχιεπίσκοπος κ.Ιερώνυμος.

Ο Αρχιεπίσκοπος χαρακτηρίζει μεν σταθμό στην πορεία των μαθητών αλλά τους καλεί να μην κατέχονται από υπέρμετρο άγχος.

Γνωρίζετε καλά ότι οι εξετάσεις αυτές είναι ένας σημαντικός σταθμός στην μεγάλη πορεία σας. Χωρίς όμως να είναι το παν. Ούτε και η μοναδική ευκαιρία στην ζωή σας. Τα όνειρα και οι στόχοι σας θα είναι πάντοτε η αληθινή πρόκληση για το μέλλον σας, ανοίγοντας διαρκώς νέους δρόμους, ευκαιρίες και προοπτικές . Γι’ αυτό και σας καλώ, όπως και οι φιλότιμοι γονείς σας και οι εκλεκτοί εκπαιδευτικοί μας, να κατεβείτε στον στίβο καλά προετοιμασμένοι αλλά χωρίς υπέρμετρο άγχος, με την συγκέντρωση που χρειάζεται, ψυχραιμία, αισιοδοξία και προπάντων αυτοπεποίθηση», αναφέρει.

Το μήνυμα του κ.Ιερώνυμου

Λίγες ώρες πριν αρχίσουν οι Πανελλαδικές Εξετάσεις, στις οποίες θα λάβετε μέρος, θέλω να μοιρασθείτε μαζί μου την δικαιολογημένη αγωνία σας και τον μόχθο της κοπιαστικής προσπάθειας, προκειμένου να προετοιμασθείτε κατάλληλα γι’ αυτές.

Επιθυμώ να σας διαβεβαιώσω ότι, όλοι εκτιμούμε τον αγώνα σας, που διεξήχθη μάλιστα σε ιδιαίτερα κρίσιμες συνθήκες, λόγω και της γνωστής πανδημίας, η οποία ταλαιπώρησε όλο τον πλανήτη μας αλλά και εσάς, τους μαθητές και τις μαθήτριες της Γ΄ Λυκείου, ιδιαιτέρως.

Γνωρίζετε καλά ότι οι εξετάσεις αυτές είναι ένας σημαντικός σταθμός στην μεγάλη πορεία σας. Χωρίς όμως να είναι το παν. Ούτε και η μοναδική ευκαιρία στην ζωή σας. Τα όνειρα και οι στόχοι σας θα είναι πάντοτε η αληθινή πρόκληση για το μέλλον σας, ανοίγοντας διαρκώς νέους δρόμους, ευκαιρίες και προοπτικές.

Γι’ αυτό και σας καλώ, όπως και οι φιλότιμοι γονείς σας και οι εκλεκτοί εκπαιδευτικοί μας, να κατεβείτε στον στίβο καλά

προετοιμασμένοι αλλά χωρίς υπέρμετρο άγχος, με την συγκέντρωση που χρειάζεται, ψυχραιμία, αισιοδοξία και προπάντων αυτοπεποίθηση.

Σας εύχομαι από καρδιάς υγεία, αντοχή και υπομονή, για την ευόδωση των προσπαθειών σας! Με ψυχική ηρεμία και γαλήνη, να ευλογηθεί από τον Θεό η προετοιμασία που κάνετε εδώ και πολύ καιρό και να δοκιμάσετε την χαρά της επιτυχίας.

Καλή δύναμη και καλή επιτυχία!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ