25χρονη μπήκε σε σχολείο στο Αγρίνιο και χτύπησε με καρέκλα μια μαθήτρια

 
25χρονη μπήκε σε σχολείο στο Αγρίνιο και χτύπησε με καρέκλα μια μαθήτρια

Ενημερώθηκε: 27/02/24 - 23:52

Απίστευτο επεισόδιο διαδραματίστηκε την Τρίτη (27/02/2024) σε σχολείο και συγκεκριμένα στο Γυμνάσιο – Λύκειο Εμπεσού στο Αγρίνιο προκαλώντας έντονη ανησυχία στην τοπική κοινωνία.

Σύμφωνα με το e-maistros.gr περίπου στις 11:30 π.μ., μια 25χρονη γυναίκα εισέβαλε στην αίθουσα της Γ΄ Γυμνασίου στο σχολείο της Εμπεσού στο Αγρίνιο, όπου είναι μαθητής ο αδελφός της, και άρχισε να προκαλεί αναστάτωση και αναταραχή.

Αν και οι λεπτομέρειες των αιτιών της εισβολής της είναι ακόμα ασαφείς, φαίνεται ότι η κατάσταση εξελίχθηκε σε σοβαρό επεισόδιο όταν η γυναίκα επιτέθηκε με καρέκλα σε μια μαθήτρια παρουσία του αδελφού της.

Ως αποτέλεσμα της επίθεσης, η μαθήτρια τραυματίστηκε και αμέσως διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίου για να λάβει την απαραίτητη ιατρική φροντίδα.

Οι αστυνομικές αρχές του ΑΤ Εμπεσού κατάφεραν να συλλάβουν την 25χρονη γυναίκα λίγη ώρα μετά το επεισόδιο.

Οι γονείς και οι κηδεμόνες των μαθητών βρίσκονται σε σοκ μετά το περιστατικό και αναμένουν περαιτέρω ενημέρωση από τις αρχές του σχολείου και την αστυνομία σχετικά με τα μέτρα ασφαλείας που θα ληφθούν για την προστασία των μαθητών στο μέλλον.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ