Άγρια συμπλοκή με μαχαίρι και λεβιέ σε συνεργείο στο Νέο Κόσμο – Συνελήφθησαν και τα δύο άτομα

 
σενεργειο

Πηγή Φωτογραφίας: ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ

Ενημερώθηκε: 26/08/26 - 13:20

Επεισοδιακή συμπλοκή σημειώθηκε σε συνεργείο αυτοκινήτων στο Νέο Κόσμο, ανάμεσα σε έναν 49χρονο αλλοδαπό και τον 45χρονο ιδιοκτήτη της επιχείρησης, η οποία κατέληξε στη σύλληψη και των δύο εμπλεκομένων.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο 49χρονος εμφανίστηκε στο συνεργείο, εξύβρισε τον ιδιοκτήτη και επιχείρησε να του επιτεθεί, πριν απομακρυνθεί από παρευρισκόμενους πελάτες εκτοξεύοντας απειλές. Λίγη ώρα αργότερα επανήλθε οπλισμένος με μαχαίρι μήκους 26 εκατοστών, απειλώντας ανοιχτά τη ζωή του 45χρονου.

Όταν η σύζυγος του ιδιοκτήτη και ένας εργαζόμενος κατάφεραν να ακινητοποιήσουν προσωρινά τον επιτιθέμενο, ο 45χρονος χρησιμοποίησε έναν μεταλλικό λεβιέ 75 εκατοστών, καταφέρνοντας πλήγματα στο κεφάλι και τα πόδια του 49χρονου. Ο δράστης τράπηκε σε φυγή συνεχίζοντας να απειλεί ότι θα κάψει την επιχείρηση.

Τελικά, οι αστυνομικές αρχές προχώρησαν στη σύλληψη του 49χρονου για εξύβριση, απόπειρα σωματικής βλάβης και παράβαση του νόμου περί όπλων, ενώ συνελήφθη και ο 45χρονος ιδιοκτήτης με την κατηγορία της επικίνδυνης σωματικής βλάβης.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ